![]() |
Güzel günler göreceğim güneşli günler.:D:)inşallah.... |
Kişisel iletinizin olamabilmesi için önce kişiligininizin olması gerekir |
Artık ben “ sende “ sadece siyah- beyaz fotoğrafım.. |
Her YerDe BilinMezLik Var ... |
bahsettiğim o derinlik hiç bir denizin dibinde yok. |
kı$ın ortasında qüne$ doğabiLir mi buLutLar arasından ? Fırtınaya tutuLmu$ken yaprakLar dinebiLir mi rüzqar ? peki ya sen.. oLabiLir misin masaL kahramnım.. qüneş qibi ısıtabiLir misin kaLbimi ,aLew aLew yakabiLir misin ? tüm parLakLığınLa qözLerimi kamaştırıp , her mewsim hayatımda kaLabiLir misin ? derken ben sen ; estirdin icinde seni taşıyan sıcacık rüzqarı.. kamaştırdın qözlerimi ,yakdın kaLbimi.. şimdi diLimde sadece sensiz qecen zamanın sıkıntısı.. sensiz mewsimLerin korkusu.. we qidersen koskoca hayaL kırıkLıkLarının tortusu.. ama yok qitmek.. söz werdik ya ßiz.. yawru kuçu kuçuLarLa doLu şirin bahçeLi ewimiz.. [:P] sewdiqimiz herkesi etraFımıza istiFLeriz.. (a) istemedikLerimizi deF ederiz..hatta..baska seyLerde yababiLiriz.. :D (6) qeL aşkım uyuzLuk deiL mi Eros'uda küsdüreLim.. :D "baaak baak sen ok sokamadın ßiz kendimiz aşık oLduk ßiz sana soktuk okuuu " dieLim.. :D:D oqLuuum ayrıLmayaLım ßizzz heeeb seweLiiiiiiiiiiimmmmmmmmm.. <3 isde kLask ezqi stiLi we karaLama deFteri :D:D |
pimi çekik bir hayat.. |
allah'ım ona da bana da yardım et..uFF..:( |
béN bénden FiRaR ettiM |
αkŁımdα ĥєp ѕєη ναrѕıη ĥєp ѕєηi düşüηüуσrυm düşüηdükçє ѕєνιуσr ѕєνdιkçє büуüуσrυmhttp://ircforum.net/nokta_krmz.gif |
seni sensiz yaşamak en kötü kader olsa gerek:( |
kad na te pomislim .........................seni her düşündüğümde bojim se da te opet zavolim ...........korkuyorum sana tekrar aşık olmaktan u modre usne zabijem zube ...........ve morarana kadar dudaklarımı ısırıyorum da pravu bol zaboravim ..................bu hastalıkla başa çıkabilmek için lane moje ovih dana ........................aşkım benim bugünlerde vise i ne tugujem .............................daha fazla dert etmiyorum pitam samo da l' si sama .................soruyorum yalnız mısın aşkım? ljude koje ne cujem .........................ve kim ne derse desin duymuyorum lane moje nocas kreni .....................aşkım benim dön bu akşam nije vazno bilo s kim ........................kiminle olduğunun bir anlamı yok nadji nekog na lik meni ...................ya da bana benzeyen birini bul ki da te barem ne volim ......................bari seni sevmeyeyim. (usne ti ljubi, da tebe lakse prebolim) .(dudaklarından öpüyorum, hastalığım daha kolay geçiyor) oFF bea:/şimdiye kadar yapılmış en ii eurovision şarkısı..sırpları sevmem ama nese:D |
yaktım tüm gemileri ruhum afarozda.. |
SonSuz ß1r Düş İçimDé ZamaNa aKıp qiDerken .. NeDen ßen ..NeDen ßiz .. Neden ßu İz |
hicbiR cümLe çözeMioR beNi ne yazSaM bo$..!! |
hepiniS kendi daLqanıza ßaqın...diqqat edin ßeniM daLqaMda ßoquLMayın...:cool: |
deя мυnd кαnn αυcн dαnn Lαcнen ωenn dαѕ нeяz ωeiinт.! aNLayana :D:D |
'aŞkı Dövmek Lazım x] |
KimSeyi yoLunDan DönDüreCk gÜCm Yo.k ARTıK(!) *DayaNıKsızıM oLduĞuN YERDe KaL (!) DöNmE gERi.. HoŞttÇaKaLLLL ,) |
gecelerce hasretinle yanar tutuşurum, rüyalarımda yanlız seni düşünür sana sarılırım, içimde seni o kadar çok yaşarım ki sanki hayat durur hayatım sen olursun... Akdora |
zaмη dєqLмıS qıdєηı qєяı qєтıяєη aSLηda zaмηмıS ωaя σLaηı qσтuяєη |
Ohh beee ..:) :) :) :) |
11 saat kaldı:/:/ |
seelenruhig.. |
sévgım sınırsız anlayabıléné, dosluğum sonsuz payla$abıléné $£N haRiKaa$ıN aMa ßénım olduğun $ürece......! |
onu ßenden aLmasınLar , ßize ßuLa$masınLar.. arayıp sormasnLar.. kıskandırp durmasınLar.. ßiz ßirßirimize deLi qißii a$ııııııııssss <3 |
There is always hope . . . |
ne olur gittt artıkk...:( |
yağmur yağdı bütün gece damlalar penceremde birşey olacağı yok ama insan bekliyor bekliyor işte .. |
aynı sınıftayızzzz:D yılboyuuu:D allah\'ım şükürrr:D |
gözlerim kan çanağı boğazım düğüm düğüm kabuk bağlamasın yaralarım gitmeee:( |
Çekil git Desemde gitme ! |
|
Her gördüğün sakallıyı deden ,her tanıştığın arkadaşı kardeş sanma.Bir gün öyle bi kazık versin, o zaman şaşıp kalma! |
bişey söyledi, ki bence de doğru, bir bar filozofu\'\'çok kadın hiç kadındır oğlum, yalnızlıktır sonu" Yeni çağ Filozofu . |
içimdeki nefret sanadır yarrr...:( |
Tek Aşk BEŞİKTAŞK! |
hem grip hem diş ağrısı kim beddua etti lan bana :@ |
HeR YüReĞiN KöŞeSiNDe YaRaLı BiR YeR VaRDıR.. |
Seviyorsan Seviyorsundur AMA\' sı oLmaz Bu işin.. ÜsteLik Bir Cümlede AMA Varsa Bir Önceki Yargının Hiç Bir Hükmü Yoktur Artık... |
| Türkiye`de Saat: 13:06 . |