![]() |
evet yaa ahh Bobô gol atamadı ya ondan kesin:( |
assolistler en son cıkıyo :) Nihat Ve Ferrari |
halimi anlayan yok arkadaş yaşamak ne zor iş imiş:( |
Şşşş.. |
uff metteo ferrari :D:cool: |
Daha pişmemiş, ham kaşarlar sarmış heryeri..Daha kazık atmaktan,kazık yemeye vakit bulamayan saplar warmış ... Henüz tüyü çıkmamış bebecikler "DAYI" larmış,kim yerki?Ortam peşinde koşarken namuslarını şereflerini gururlarını YÜZ'lerini yok saymışlar değermiki? Siz takılın,ben gidiyorum..Bu kadar adi^^liklerın arasında çok sırıtıorum...(. |
...Düşünüyorum da..!? Evet o ßenim Herşeyim*..! |
ѕєη вєηiм кöяdüğüмüм,тυтαмαdığıм gözуαşıм |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
If you were dead or still alive. I don't care, I don't care... |
waaayy apocalyptica'mı dinlioruz çağlacım:D hemde adam'lı:D |
evet ya bu şarkıyı çok beğendim sorma:D |
süper şarkıdır... off adam off:D |
:D:Dama apocalyptica'nın diğer şarkılarını beğenmedim.Zaten genelde çoğu böyle rock grubunun veya da sanatçının bir tane şarkısını beğenirim diğerlerini beğenmem:D |
klasik müzik dinlemeye başlarsan ve beenirsen bigün daha zevkle dinlersin eicca'mı ve arkadşlarını:D:cool: |
evet belki bir gün:Dama çok yavaş şarkılar sonuna kadar bekleyemiyorum bile böyle sıkılıyorum:D |
yakında babanne olunca grrm ben seni:D hızlı hızlı nefesin kesilir artıkın:D |
işte gençken hızlı müzikler dinleyelim sonra yaşlanınca zaten başımız kaldırmayacak böyle yavaş şeyler dinleyeceğiz:p:D:D |
walla çağla:D artık emel sayın falan takılırız:/:/ aytt bea:D |
hayır Türk sanat müziği:D biz heybelide her gece mehtaba çıkardııık deriz :) |
hah:D aman allah korusun bea:D forever metaLLLLLL:rock::D |
forever Hiphop:D http://img228.imageshack.us/img228/1079/40fw1.gif |
bırak allahını seversen yaa:D |
aaa ayıp sanaa lütfen saygı:D |
dmm sustum mod:fisheye::handkiss: |
:D:D susma canım konuş :p |
eda goL goL goL :D zaa bekLe bizi süLeyman çakıR :D:D |
Seni düşündüm gecelerce.. Yıldızlar kayarken avuçlarımın içinden bir tek seni düşledim seni istedim yarınlarıma ..Nerdesin..Hazanım..Nerdesin can tanem... |
Alıntı:
|
Ruhum hep DeseN deSeeeeN.. :D |
Gel, bir seyler yap bizi kurtar Ortada aşktan bir gerçek var Susma sen söyle bizi duyar Ayrılık sözden biraz korkar Anlıyorum seni de üzüle üzüle böylesi daha zor Haksızlık mı yalnızlık mı? Kahreden Bizi böyle ayıran ne haybeden Çektin gittin ne diyebilirim? Sen de sevdin buna da eminim Nasıl da İstedim herşeyi çözmeyi Bi bilseydin.Nilüfer |
Asi Ruhum ßeşiktaşkıyLa avunuR.. |
Alıntı:
|
allahım bu acı bitsin yeterrrrrrrrrrr:(:( |
sen bide ban soR neymı$ aldanmaaakkk |
ikimiz iki sap buğday olsak sen benim olsan ben senin olsam bir gece vakti aklına gelsem uykunu tutsam bırakmasam seni kucaklasam kucaklasam birbirimizin kalbini dinlesek dünyanın kalbini dinlesek büyük ateşler yaksalar iki güvercin uçursalar nerede olduğumuzu bilsek |
SeN beNim daMardaki Kanım.. |
İlk yarı garipti,heyecansızdı..Bakalım ikinci yarı ne olacak.. |
| Türkiye`de Saat: 00:07 . |