![]() |
farugggggggh :D:D... |
Hiç cümle kurmadan Aşka samimiyetsiz lakaplar takmadan Sana CANIM diyebilir miyim? Canına ortak olabilir miyim? Canıma ortak olmanı beklemeden Kendimi sende görebilir miyim? Aşkını gözlerinde görmeden, Yüreğimdeki hasretle özlemine dayanabilir miyim?.... |
yaslan bana ağla kal yanımda böyle... |
tam gogsunun ortasında bır yerın agrıyacak... evının senı ıcıne sıgdıramayacak kadar dar oldugunu farkedeceksın... sokaga fırlayacaksın sokaklarda dar gelecek... tıpkı yuregının vucuduna dar geldıgı gıbı ne denızın mavısı acacak ıcıni nede,pırıl pırıl gokyuzu. kenıdını tasıyamayacak kadar cok buyuyecek,bır yandan da kaybolacak kadar kuculeceksın bırılerı sana durmadan bısıler anlatcak ONEMLI OLAN SAGLIK,YASAMAK GUZEL BOSWER HERSEY UNUTULUR.... SEN hıc bırını duymayacaksın.... Gozyaslarından etrafı goremez hale geleceksın ondan ölmesini isteyecek kadar nefret edecek, az sonra kollarında olmek ısteyecek kadar cok seveceksın.... hep ondan bahsetmek ısteyeceksın. olume care bulundu yada yarın kıyamet kopacakmıs deseler basını kaldırıp ne dedın dıye sormayacaksın.... yanlız kalmak ısteyeceksın ... hemde kalabalıkların arasında kaybolmak... ıkısıde yatmeyecek gecmısı dusuneceksın neredeyse dakıka dakıka ama kotulerı atlayarak... onunla gectıgın yerlerden gecmek ısteyeceksın gıttıgı yerlere gıtmek... bu sana hıc ıyı gelmeyecek ama bıle bıle yapacaksın bırı sana ıcındekı acıyı sokup atabılecegını soylese, kacacaksın... butun sarkılar sızın ıcın yazılmıs gıbı gelecek bogazın dugumlenecek dınleyemeyeceksin... uyumak zor uyanmak kolay olcak ... sabahı ıple cekeceksın bazende hıc gunes dogmasa dıeceksın... telefonun calmasını bekleyeceksın aramayacagını bıle bıle her caldıgında yuregın agzına gelecek aglamaklı konusacaksın arayanlarla... yuregın burkulcak canın yanacak bı daha sevmemeye yemın edeceksın... hayata daır hıc bısı yapmak gelmeyecek ıcınden yasadıgın sehrı terk etmek ısteyeceksın onunla hıc anının olmadıgı bır yerlere gıdıp yerlesmek ama bır umut onunla bır yerlerde karsılasma umudu... bu umut senı gıtmekten alıkoyacak gel gıtler yasayacaksın buna yasamak denırse..... RAZI MISIN BUTUN BUNLARA HAZIR MISIN ÖLÜP ÖLÜP DIRILMEYE O HALDE AŞIK OLABİLİRSİNN.....EE HAZIR MISIN?:) |
noluyo burda:S |
karalıyoruz bekırcım hayırdır ? |
Arzularım arzularının arzuladıkları arzuları arzularlar.. |
durak yapmaaaaaaaaa:D... |
Ne sen beni bir daha ara , ne ben senin yoluna çıkayım. Başka bir koku bul kendine ya da ben belalar bulayım... |
sorgusuz bir yaşantı sorgusuz bir sevgi nasıl birşey olurdu acaba varmı adı konmamış böyle yer bildiğiniz... |
şafak karanlık |
hiçbir zaman duymayacağın, duysan da anlamayacağın bir çığlıkta, Sana Birikiyorum..! |
tek bir damla kaldı gözlerimden akacak oda sana söz senin için olacak göz bebeğim.... |
gözlerimi kapattım actıgımda ılk sen ol ıstedım karsımda... |
Eğer Mecnun'un Ölmüş Derseler , Sakin Gelme Buralara.. |
bız ordaydıkta sen yoktunn :) |
mazaretim vardı desem ınanan olurmuydu bana ? |
:) ınandık zaten cnm emınım mazeretın olmasaa kesınn gelırdınn neyse haftaya artıkınn ınsallah :)pardonn kısmetsee :))))) |
kısmet :D:D |
:)bencedee herseyın hayırlısı :) |
"Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz." Charles Manson |
Aynadan bakan yabancı yüzler örter üstümü Kurşuna dizilmiş bir şehir olur düşlerim İki gözüm iki yağmur, henüz aşkı tatmamış Oysa sen, belki ben, bir suç ya da bir kusur |
sensızlıgımın altında yatan,sızofrenık mutluluguma kapılıp gıderken,agır basan karamsallıgımın ıcınde boguluorum.... |
ruhumuzu çevreleyen zombiler Bir seni bırakmış bir beni.. |
Seni anlatabilsem seni... Yokluğun, Cehennemin öbür adıdır..... |
Yarim sen yokken ben hergün incitiLdim.Binbir parça binbir hayaL içinde eziLdim.. |
boşuna kandırma kendini bir gün sende diyeceksin onları sevmemişim bunu gerçekten seviyorum diye di ye cek sin aslında kendine ihanetidir bu insanın ... |
zor coK zoR duRuMuMu anLaTMak.. daR koRidorLar daR iMkanSız carPmaDan ko$Mak.. saCMa coK sacMa oLanLarı anLamaYa caLı$maK.. deLiLiK ßu deLiLiK körDüqüMde ßoqu$Mak.. |
off bee ne kurtarıştı :):) (Henry - Cesar valencia kalecisi dk.66 ) |
Bu ne biçim hikaye böyleee |
ßen Ciğer Olmaktan ßıktım..Siz Kedi Olmaktan ßıkmadınız mı :) |
gücüm yettiğince sözüm bitmedikçe kalbim attıkça her zaman ve her yerde sen olacaksın BEŞİKTAŞ'ım.... |
Bazen Çok Geç Olmadan Bazı Şeylerin Farkına Varmak İçin Çok Geçmiş Olabilir. Yinede Hatalar Geçmişe Uslanmalar Geleceğe Dair Bir Farkındalık Değilmidir? |
Sıkıldım çok, Her dakika düşünmekten, üzülmekten.. Artık yok, Kalmadı gücüm düşmekten, yenilmekten.. Pişmanım erken vazgeçmekten kendimden Bu alem geçmiş kendinden..! Ne gelir elden..? |
belkı dunyaa ıcın onemlı olmayabılırsın ama,ama benım ıcın dunyalar kadar onemlısın... |
Siyah saç ak defterle geldik ak saç siyah defterle gidiyoruz.. |
Zamansız geldin biraz, ben de tam ağlıyordum |
HAYATII GOZYASLARINLA ODULLENDIRECEGINE,GULUCUKLERINLE CEZALANDIR... |
uzaktan görenler mesut sanıyor, bilmezler gözlerim her gün ağlıyor |
kıyamam aglamasınn :) |
| Türkiye`de Saat: 00:04 . |