![]() |
hayallerin olarak kalmayı isterdim... |
y.o.ksun yanımda diyorsun ama kalbinin içindeyim hiç görmüyorsun... |
Lanet olsun ,hurda...... |
Beyaz'ın Işığında Siyah'ın Matemindeyim.. |
|
deRdime ÇaRe BaytaRım Yok! |
son 6 :D... |
uLan Anca Karalıyoruz Bee.. :D |
bu sefer gördüm oydu katil bana bakmayın benmiyim yani kendini öldüren olamam halbuki kan tutar beni ellerim aciz ne olabilir bunu yaptıran kendime gizlice görmeden kimse sakin olurum çekerim beyaz bişi üstüme |
anLadımki hiç kimse " sen " oLamıyor.. |
korkutsa da karanLıkLar..bazen akLımdan qecen tek sey sensin... |
qittiqin heryerde akLında qüLü$üm oLsun.. :D |
HErşey düzelicek mi ... |
Yazdım yazdım sildim... Yazdım yazdım ve sildim... Beğenmedim sildim, kızdım sildim, ne gerek var dedim sildim. Bu kelime buraya konmaz dedim sildim. Cümleyi beğenmedim sildim. Yazı basit olmuş dedim sildim. Sert oldu dedim sildim. Çok hafif oldu dedim sildim.. Kendime yediremedim sildim.. Sildim, sildim sildim ve koca yazıdan sadece şu aşağıdaki cümle sağ kurtuldu... Neden böyle oldu bugün.. |
ruhum yıpranmadıkça kalemim hareket etmemekte.... |
kartallar hesap soracak çakallardan ! ... |
umutlarım masallar diyarında gözlerin yalan mı söylüyor gözyaşının hesabını sorunca... |
yeter artık...boşluktan kurtar beni... |
offff offff |
yaLnızım anLaDm Yine..yanımDa sanDm i$de.. |
off uLan |
herşey biter. :) |
aahhh bu hayatt çekilmezzz .d.d |
içtikçe güzelleşiyo insan be |
Karalama defteri silgiye ilgi duyar iken Bir diken batar diline Yarıştırılan sidikken birkac minik dag gider elden.. |
cevapları boşver, soru sormayı öğren... |
yaşa göre geçerde geçebilirim :/ |
taLihim Şarap oLamamak Üzümken :/ |
SaßReTmeye DeğéRSiN.... Sen BeniM BiRTanemSin !! |
sevgili newton goctun gittin bu guzel dunyadan elmalar dusuyor agac dallarindan ve fakat sorgulanmiyor en fazlasindan ustumuze silip yiyoruz elmayi kimse senin kadar ciddiye almiyor doganin verdigi ipuclarini yercekimi kuvvetini buldun da ne oldu? ne degisti soylesene? elma yine dusecek... elma yere dustu dur burdan bir sonuc cikarayim tavrin hos mu? neyi basardin soylesene?bir dikili agacin warmi? :Dmuteahite kat karsiligi verecek arsan oldu mu hic? :Derzincan tulum peynirinin tadini bilir misin? :D aman ne elma yere dustu...aman ne guzel |
bekliyoruz bekliyeceğiz beklemekteyiz görceğiz:) |
yukarıdaki üyeye gıcık kapmaktayım:D:D |
Melike'me laf yok:D:D:D |
saol canım benim mehlikam:D:D HOLOSKOOOO HOLOSKOOOOOOO[/b][/color] __MELİKE__ :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Doğru düzgün şeyler karalayın,saygısızlar konuyu resmen gasp ettiniz...:D:D:D SİYAH-BEYAZ ÖLÜM-YAŞAM |
evet doğru dedin:D şampiyon olduk işte beşiktaşım bu sene koyduk cinconada fenere her şeye son verdik bu sene lalaylalayy :D |
offff.Canım çok sıkılıyor ya:S:S:S:S:S: |
takdır ediyorsanız değiL taklıt ediyorsanız başarmısız demektir :D |
| Türkiye`de Saat: 00:04 . |