![]() |
bu gün şampiyonluk günüydü kutladık beşiktaşa şampiyonluk yakışıo be abi türkiyeye gelmeme az kaldı keşke üyesi olduğum çarşıyla kutlasaydık ama nasip olmadı eğitim işte adına sınav dedikleri bişi koymuş adamlar eve saat 2 buçuk gibi geldim sesler kısık değer kartalıma neyse bütün millete iyi geceler olsun birazdan günün ilk ışıkları aydınlanmaya başlıcak |
ooleey oleyy oleeyyyyy şampiyooonn BEŞİKTAŞ:D |
şampiyonuz ULAN !!! |
yaşaşın dometes ve tepesındeki yeşillik :D |
Sakın bana dokunma akşam kalmayın haaaa :D daha kendime gelemedim |
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! |
(B)üyüksün camianla (E)şsiz taraftarınla (Ş)erefinle kazandın (İ)nönü'de tarih yazdın (K)ralı oldun alemin...... (T)ürkiyeyi aştı sevdan (A)dın göklerde asılı (Ş)ampiyonlar kartalı |
lalalaylalalalalal laaay laaaay :D tarihe sığmaz yazsalar böyle bir aşşşşşşk bu alemde en büyük beşiktaşşş BEŞİKTAŞŞŞŞ :D |
bu ayda ölemedik beeeaa:D:D |
yirim seni cleopatra :D:D |
ß izim hakkımızda ne kadar E şsiz zamansız konuşalarda Ş erefimizle oynadık,kazandık İ spatıdır ßu K upamız çifte T akımdan takım olmaz diyenler A ldılarmı gördülermi çifte kupayı Şampiyonum ßeni ßeşiktaşım :D uydurdum ßişeyler ama ßunun üzerine çalışmam gerek :? |
erittiniz Damla damla Kopardiniz sayfa sayfa .. |
ders çalışamıyorum artık ya :( |
herkese iyi geceler... iş modu 01.00'da işte olucam hayırlı akşamlar hoş sohbetler... kartal yuvada... |
sıkıcı bi gece :/ |
maskesiz gelin ulan :D felsefe yaptırtmayın adama :D... |
güvenmek zor iş bazen ummadık taş baş yarıo hiç beklemezdim bunu ondan ama kendi bilir bu hayatımda onun içi ayırdğım sayfaya son nokta ama dur bi dakka o hayatımda onun içi ayırdığım sayfaya nokta koymak yerine yırtarım gider o sayfayı :) |
ya bu kahveleri biz yapmasak kahve deyince gelse önümüze ne güzel olurdu :/ |
" Ben Hic Kücük oLmadim , oLamadim. . " |
ya beni uyku tutmuyor poffff:D |
yaşlanıyorum lem :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
boşver abla bak ben de dün bi yaş daha yaşlandım takmıorum:D |
Her şey yalan inan Söz ver bana umudum ol Ver de inanayım geleceğime Ne yana baksam aynı yüzler Ne yeni ne de yenileri Küçücük yüreğimle ben Sana Sığınıyorum |
Beni BenimLe Birak.. |
Ölem ben ölem ben kurban olam ağzındaki gile ben gelin dile ben:D:D |
nedennnnnn:(:(hiçmi insaf yok sende:( |
Alıntı:
yaaa ne karışıyonuz benim defterime alla alla heheh :D |
Alıntı:
dimi yaa :D ben kaç dersem yaşım o dur alla alla silin leem o 28'i ordan 21 civarı uygun yazabiliriz :D iyiki doğdun ayrıca yeni yaşın kutlu olsun canım |
Alıntı:
|
peffff |
gülmekten ayrılamayan ben günlerdir gözyaşlarının esiri oldum:(:(:(: |
Alıntı:
o kadar mı yaw :S yalancı coban hea ne yalancısı bea :( |
yeşil gözlerinde ben yoktum |
olur mu olur :D... |
İki Gönül Arasına Üç Saklanmaz Ya O Ya Ben... |
Alıntı:
:D:D :D sus bide konuşuyo :D |
ne cobanı ne yalancısı yaw :S |
Alıntı:
|
Alıntı:
teşekkür ederim ablacım:)inş hep beraber mutlu yıllara kartalımızla nice şampiyonluklara:) bu günde sıkıcı geçti defter finaller başladı bitsede gitsek çok özledim izmiri hani kıbrıs fena diil ama genede bülbül altın kafes muhabbeti oluşuo bende işte :) |
| Türkiye`de Saat: 19:06 . |