![]() |
yandım yandım yandım yandım ah ki ne yandım bana yeniden şarkılar söylettin ya be canım... |
bir kere seversin gerçek, yürekten, içten, yalansız sadece bir kere sonra sende kirlenirsin öğrenirsin yalandan seviyorum demeyi sadece bir kere seversin yürekten sadece bir kere seversin yalansız bir kere, tek hakkın var tek mermin kalmış gibi namluda şu boktan dünyada kendinden başka kime sıkarsın ki... |
engeli çak yooo !!! engeli çak yoo !!! listeden aratta engeli çak yoo!!!:D |
kader mi bu benim yaşadığım |
pöykürmek ıstıorumm :D |
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli Bebek ağladığı kadar bebektir Ve her şeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren, Sevdiğin kadar sevilirsin... |
Her son bir başlangıçtır biliyorsun ki Bu ayrılık benim ömrümü bitirmedi Gurur için yaşayanlardanım ben Bu kalp hiç kimsenin önünde eğilmedi Şimdi döndü deseler aşktan öldü deseler Masum kalbim senin için tek damla yaş döker mi Bitmedi harbim dağ gibi kalbim Senin gibilerin korkusuyum Beni yokluğunla yendin sanma Ben tek kişilk aşk ordusuyum :D |
Mutluluk girdabında yollar hep çıkmaz sokak. Verilen adresler farklı, yollar engebeli, yolcu şaşkın ,üzgün ve kızgın. |
anlamsız... |
hiç kimseye haddinden fazla değer vermek lazım.. insan dediğin yanlız doğar yanlız ölür etrafındaki insanlar sadece kuru kalabalık |
yar yine bana haram geceler senin için ağlıyorum!.... |
Insani iki sey oldururmus : birincisi => sevmedigi insanin silahindan gelen mermi Ikincisi => sevdigi insandan gelmeyen ilgi. |
saklambaç oynayan elime mum diksiinnn:D hey küçük sen süttensin :D |
gözümden düşersin geri döndüğün zaman.. |
ne yaparsan yap yaranamıyorsun ...:( |
sen öyle san :D |
Ahhh Çekip , Eskileri Düşünüyorum Öylesine İçimden. . . |
insanlar mı tuhaflaşmış ben mi yaşlanıyorum ya :D |
adımın geçtiği yerde olay biter tamam mı :D:D |
yalakalık diz boyu |
cıx cıx cıx :D |
ihanet ne kadar kolaymış ama herşeye rağmen hayat devam edio iyiki varsın beşiktaşım sen de olmasan |
yok oluş mabedlerinde saklı kaldı ruhum... |
Karalıyorum yiNe Bomboş Sayfaları.. |
ister sigara içerim ister puro ama kimseye gidipte ateşiniz var mı demem, diyemem :D:P |
Yalnızlığa dayanırım da, bir başınalığa asla. |
zaman lazım dimi zaman :/ |
seyirlik değil ömürlük olsun.. |
Güneşin ufka değdiği yer Oraya git ama yine gel Döneceksin diye söz ver Böylesi hepsinden güzel Git özlet kendini yine gel Döneceksin diye söz ver Dinle uzaktan çalan şarkı hicazdan Yaktık seninle biz bir yangını yeni baştan Dinle uzaktan küllerin arasından Madem her şey biter yine başlar yeni baştan Bana ne olur ellerini ver Gideceksin ama yine gel Döneceksin diye söz ver.. |
Hiç korkmadan yürekten vurun , taştan da sert bi kalbim var .! |
aşk hiç bitmez,bitmez derler .... |
Büyüüüüüüüüüük , İskender Büyüüüüüüüüüüüüük , Unutma Senden Büyük Allah Var.. |
:D:D:D demedi deme |
Ula Geliyoruz Bir kıyamet , Gidiyoruz Bir Kıyamet , Mezar Bizi Uslandırır ( Halil İbrahim Kapar) |
ya bu günde geldi geçti ama şehitlerimize çok canım sıkıldı nie bu terör alınıp verilemeyen ne neyse herkes bi gün daha geçirdi yeni bi güne merhaba |
benden önce söylenmiş sözlerin haklılığına kızdığım oldu zamanında ama inandığım da... |
finaller başlıo burs olmasa hani bu kadar kasmazdım belkide ama işte burs neyse sabah ola hayrola... |
dünya bir gündür, o da bugündür... |
artık kolay kolay kimseye acımıyorum, acıyamıyorum...artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, şaşıramıyorum..şaşırmak istiyorum.... |
birikir hüznüm cebime sığmaz..çözülür yüzüm ama sevdan anlamaz.. :( |
| Türkiye`de Saat: 04:29 . |