![]() |
üşüdün mü dostum:(:( |
ßiяqüη αηLαяSıη hαуαL kυяmαуı, ßєkLєmєуi, Ümiт єтmєуi..Lαηєт єdєяSıη уαşαdığıηα, уıятıp αтαяSıη qєçmişтєki izLєяiηi.. |
bu hayat böyle mi olur,düşen hep yerde mi kalır,gün olur belin doğrulur,kim ne olacak belli mi olur |
YaRıNı SaYma Bugün geç biLe… Nedeni Y.O.K “Kalbim Yok” yine.. |
eLimDenNn hicßi$êê qeLmeeSs.. hiicc ßii caReemmMm Yhoq.. |
hayat ne tuhaf gemiler felam.. |
yine Karaliyoruz beyaz sayfalari.. |
duuurmaaaaaassssssss duuuurmaaaaaaaasssss insaaaaaaaan haywaaaaaan oluncaaaaaaaa.. |
hönkk !! |
''Alın herşeyi kalmasın tek bir dirhem bende Alın gidin ötelere ben burada kalmak istiyorum Tam burada alnımın bayram ettiği yerde, öylece secdede kalmak.. Ne saz ile nede söz… Yalnızca O’nunla kimsesiz, yalın ve tüm benliğim ile samimi..'' -alıntı- |
Götür Beni Gittiğin Yere ~ |
"..su düşleri gelir yatağıma girer, eksilmez başım ayrılıklardan.. aşk bir bahar oyunu değişir seyirciler, yarım kalır kendimle sevişmelerim.." |
bana daha dürüst olabilirdin seni öylede sevebilirdim... |
Alıntı:
(Y) ;) |
Gidiyorum uleynnn... |
HAYAT DURMUŞ..GECENİN GÖZLERİ KARANLIK.. BEN SANA ÂMÂ VE LAL..DUY BENİ KALAKALDIM ÖYLECE... |
AyrıcaLıktan öTedir ße$ikta$Lı oLmak..SıyrıLmaktr baSit insanLarn araSından..SivriLmektr ße$ikta$Lı oLmak koLpaLara kaR$ı..GüLmektir ße$ikta$Lı oLmak iyi qüNLerde omuZ omuZa..Ağlamaktr ße$ikta$Lı oLmak köTü günLerde de omuZ omuZa..Ve ßir hayaTTır ße$ikta$... KokuSu ßa$kadr co$kusu ßa$ka..ßE$İKTA$ aŞkıyLa ağLamak baŞka |
I'm the suicider dying every night and day... Killing me is not enough to make me go away! I'm suicider seeking for the end of life... Killing me is not enough to cease the flame inside! Thus I kill and thus I'LL die.. Thus I will live for aLL time!.. by sentenced.. |
Alıntı:
|
yine ßırakdın ßeni araFta.. |
Bu kartlar,filmler, şarkılar bize yalan söyledikleri için suçlular.Tüm bu kalp kırıklıkları ve herşey için... çok güzeldi bee... |
kanadimi kirdilar ucamadim anne.. |
sEni sewmeK ben'm hayaT kaynaqım ßenLe oynaRsan qüseLm hayaTına kayaRm |
hücreLerimin herßiriydi kanserin yemi.. |
çok az kaldı:):) çıldırt bizi KARTALIM inş |
Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye.Hepsi hayal sen Gerçek SİYAH BEYAZ aşkım. |
ßana en qüzeL anLarı yaşatan kaLßime değiL ömrüme yazıLan aşkmm..inan değişmez yerin ßendee aynı.. senicoksewiorumsewqiLmm.. ! |
Heavy metaaaaaallllll or no metal at all whimps and posers leave the hall Heavyyyy metallll or no metal at all whimps and posers goo on get outtttttt |
Farekedmés her yıL $ampi0n 0Lsak farkedméS..! Senin qißi ruHsuzu çArşı Afeetdmés..! gidmeDin ßé$ikta$dan deFoLup gidmediN..! ßitmédi yaptıqın $eRefsisLikLéR ßitmédii..! yétmedi Aldıqın paRaLar yetmedi..! faRkéDéR aRtık déFoLup gitsén farkédéR..! mustafa , yıLdırım aRtık kayßoLun YETER!! ;) anLa artık bee ! |
Patates Soğan , Fener Kimdir Sana Koyan , AsırLık Kocan BEŞİKTAŞ ULannnn...!!! |
gelme artık gelsen neye yarar gelişin bu gönül sensizde yaşar... |
chokta FiFi.. :cool: |
Alıntı:
|
yine ders çalışmadık:S:P |
cok kötü bir hafta allhım ya burnumn tam ucunda sivilce cıktı :@ |
basima bela misin kader !! |
içi0sak seßebi çok..! |
Tek aşk Beşiktaş-k... |
umuRsamas tavRımın hasdası oLun..:cool: |
Bataryasi zayıf ruyalarımızın kapsama alanı dısında kalan kesimlerine şebeke hatası sebebiyle ulasamadık. Simdi yüregimde full çeken hatlarımla seni çoook seviyorum. SİYAH BEYAZ a$kımm |
| Türkiye`de Saat: 19:08 . |