![]() |
Gittiğim eğer bensem, söyLe bana kimden gittim ? Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim...~ |
Alıntı:
|
éLßét ßirqün ßa$ı dönécék düNyanın dönmékténNn ~ |
Sanssizliga katlanabiliriz, çünkü disaridan gelir ve tümüyle rastlantisaldir. Oysa yasamda bizi asıl yaralayan, yaptigimiz hatalara hayiflanmaktir... Bugünde duygulara tercüman Wilde'nin bu cümleleri olsun.. |
seni tanıdığım güne...!!! |
buzdum..incitildim..su oldum.. |
Şuan benm doğum günüm fakat ben mutsuzum annmden uzktaym:( |
Diyelim ki kapattın suratınının pisliğini makyajın ile, kalbindeki çöplük nolucak ? |
Hayat , benimle uğraşmaktan sakın vazgeçme... Seninle oynamayı öğrenmeye daha yeni başladım çünkü. |
KenDi KendinLé tanı$ ..;) SokrateS.. |
don't worry, be happy! |
Issız şehrin soguk sokaklarında dolaşırken titrer bedenin yüregin,bir zamanlar avuçlarımda ısınan ellerin,şimdi çaresiz ceplerinde..gözlerin arar boş sokaklarda beni,hala aklındayımdır..dönmek istersin, yüzün yoktur..!rüzgar misali çarpar suratına anılar.hatırlarsın seni seviyorum deyişlerimi,canın yanar özlersin beni........istersin yanında ama geri dönüşün yok ki bana...!Bu şehir ve ben unuttuk seni.. |
aLayına gidméin KéndiniSé qéLinn! ;) |
Beyaz atlı prens yerine,gümüş volvolu vampiri tercih ederim (Edward Cullen) :D:D |
gözlerine bakınca ağlasada gözlerim yinede gözlerini özledim... |
vé asLan kuzuya a$ık oLuR..;) |
anlamam koca bi dünya neden gelir bana dar... |
Uzakların hicranında gölgesiz siluetlerin resimlerini karaladım boş sayfalara... |
oKuLLar tatiL oLsunnnn aRtııkkk üLéyynnnn!!:D |
eda okullar tatil olsn diyorsun sen evde ne arıyorsun :) öğlenci misin ? |
evet maaLséF :D |
lise kaça gidiyorsun ? yani lisede de öğlenci olmak biraz sinir verici bir durum bence :) |
liSé 2 yaa :D ewet bıktım gece okLdan cıkmakktaaann !!:D |
kayaaLarDaan kayaRııımm y0qTuuR béniiimm AyaRııımm !;) puahahhahaha .d |
Hayat Hep Acımasızdır. |
Biliyorum yorgunsun. Acıyan yanım da yorgun. Acıyan yanım kış. Acıyan yanım hasret. Acıyan yanım yalnızlık. Acıyan yanım sensin. Sen neredesin..? |
içimdeki nefret sana yar...:(:( |
Kantinin Önünde Görmüştüm Seni Üstünde Okulun Arması Vardı Bir Anda tutuldum Aşık oldum Ben Okulun Anlamı Senle Olmaktı Leylayla Mecnunu Ayıran Çizgi Seninle Beni Ayıramazki Her Yolun Sonunda Ölüm Olsada Sevenleri Kimse Ayıramazki Bir Cuma Gecesi Mesaj Çekmiştin Aşkımız Buarada Bitsin Demiş...tin Oysaki Ben Seni Ne Çok Sevmiş...tim Sen Benim Aşkımı Yakıpta Gittin Aradan Bir Hafta Geçti Geçmedi Koluna Takmışsın Yeni SEvigli Ne Çabuk Buldunuz Birbirinizi Hemde İ***nin Oğlu Fenerbahçeli Yine Tek Başımayım Köşebaşında Siyah Beyaz Atkım Yine Boynumda İsyan Ediyorum Kolpa Aşklara Tek Aşkım Beşiktaş Gerisi TRAŞ |
eda süpersin ya bravo :) acayip hoşuma gitti ayakta alkışlıyorum.:congrats::congrats: |
Alıntı:
|
Insanları Kader Ayırmaz , Insanları Insanlar Ayırır.. |
''Bedende baş ne ise imanda da sabır aynıdır, başsız beden olmayacağı gibi sabırsız da iman olmaz'' demiş Hz Ali... Ne güzel demiş.. |
Koquun ßndé kaLdı..! |
aşkı sana satırlarla anlatmak yetmez dokun yüreğime de bir bak sana ne anlatıyor duymak istediklerin kalbinde atacak bir mutluluk şelalesidir bunu bil bu kalp yanlızca seninnn |
Alıntı:
|
$anSLarı deqeRLendırmeLi bazen insan yada $anS vermeLi..;) |
Deliyim ben kıymet bilmiyorum , şerefine içiyorum ...:cheers: |
Rabbim Pkk'yı, teröristleri Kahr adıyla KAHRETSİN !!! Abim şimdilerde o kutsal emanetini yerine getirmeye gittin taa uzaklara. Rabbim yardımcın olsun, senin ve tüm askerlerimizin.. Özledik seni.. |
BiRi DeR ToPuz, BiRi DeR MoRuz..Ben MeRak EdiYoRum Ne OLaCaK SoNuNuZ..=)) |
gєℓє¢єкѕє тüм α¢ıℓαя вιz нαzıяız ѕєη∂єη gєℓѕιη ^ в є ş í κ т ค ş κ ^ |
| Türkiye`de Saat: 04:26 . |