![]() |
YeNi Aşklarıma Merhaba Dİyin ....SeSSİzGeCe Artık SeSSiz DEğil ;) |
Kimi zaman uzaklaşsa da ruhum bedenimden geldiği yer senin yanındır. Pencerenin pervazında saklı kalır usulca seni seyreder dururum buz gibi bir havada yazlık sinema seyreder gibi ısınırım seni izlerken. Bakarım güneşe oysa ki güneş bile hasret kalmış ısınacak kaynadığından uzakta buzullarda tek başına yalnız ve soğuk.İşte bilirim ki üşüdüğümde benim güneşim sensin ve senden uzakta olduğumda buzular da ki güneş gibi üşür dururum.. Sen ki işte hayatıma hem güneşsin, hem huzur, hem sıcaklık, hem mutluluk, sevincim ayrı kaldığımda hüznüm bakmaya hem doyamadığım hem de kıyamadığım..Bu kadar sevebilmek tamamen hayalken hayalim kadar güzel bir sen varsın artık hayatımda.. Ve işin aslı hayatıma HAYATSIN.. Ve sen kelimelerimin sana yetmediği kadar AŞKSIN.. |
neden nedennn???? |
qzLerine bakarken kndimi bLmu$m aşkının SaRho$u oLmu$um..x3 |
|
|
Oysa Herkes Öldürür Sevdiğini , Ama Herkes Öldürdü Diye Ölmez.. |
mahkumdur insan yaşamaya her seyin ilacı zamn derler ya benim hiç zamanım olmadı aslında zamansız tanıdım zamansız sewdim zamansız terkedildim zaman hep sorunum oldu hayatımda senin için şiir yazdım karanllık odamda yine zamanım yoktu aslında uykumdan caldığım zamanlarda sen döküldün dilimden o anda yine zamansız olacak ya duymak istediğin kelimeyi söyleyeyim sana SENİ SEWİYORUM zaamansız olsa da!!! |
HaSreTinLéé yandı qönLümm .) |
" seni seviyorum .." sözü iyi niyetle söylenmis muhtesem bir yalandir. ya olmasin ayrilik denen illet, yada sevmeyi ögrensin artik bu millet..! |
|
Hiç ßiR opéRatöR baqLayamaSki ßéni,senSiz hayata.. ,) |
güneşten uzakta yanıyorum sadece senin hasretinle.. Dön gel öksüzünüm sevdiğim... |
mutluluk sen olduğun kadar önümde kalanlarda saklı kalmış yalancılar kadar arkamda bıraktım o sebeple arkamda kalanları istedim ki sadece seni yaşayayım kalan hayatımda... |
ßi' uмu†sα Чαsαм dєdikĿєЯi.. uмuduм ßєЧαz ! ßi' iиα†sα hαЧα†α αkαи.. gözЧα$ıм siЧαh ! ßi' sєvdαЧsα hαЧα†ı αиĿαмĿı kıĿαи.. SİЧαH - ßєЧαZ UĿαи .. |
s*qTr oLp qiDenLeR kımın umRunda ? :cool: |
senin gibi zalimi nasıl sevmişim sus kimse bilmesin!!! |
bak içime gör beni tut elimden yak beni istemezsen bu aşkı otur baştan yaz benii.. |
FazLa 1oo wéRdiySem kendini ßi$éy Sanma 98'ini aLıRım 2LerSin..;) |
bitmesin dertler s...me kadar beşiktaşlıyız ölene kadar sen de olmazsan bu dünyada sevilecek ne var. |
Bilgisayar oyunlarında doktora tezi yapan ya da gıcır gıcır toplarıyla lüks sitelerin çim sahasında futbol oynayanları değil, ezilmiş kola kutusunun arkasından top diye koşturan çocukların takımını seçtim. Kola kutusuyla da olsa biri “ah” dese maçın durduğu ve birinin parmağına kıymık batsa herkesin başına üşüştüğü çocukların takımını sevdim... Ben BEŞİKTAŞ'lı olmayı seçtim, Aleme isyanı sevdim, sürüden ayrılmayı, kendi doğrularımı bulmayı ve en önemlisi şu 3 günlük dünyada SİYAH ve BEYAZ kadar “net” olmayı. Ben BEŞİKTAŞ'lı olmayı seçtim. Fransız şaraplarının konuşulduğu muhabbetlere hiç girmedim, giremedim. Ne param yetti, ne de heves ettim lükse. Ben sevinmek için sevenlerden olmayı değil,mezara kadar sevecek olanları seçtim. Ben tarihe adını, hep altın harflerle yazdıranı seçtim(0-1 Manchester United- Beşiktaş) Ben züppelerin tuttuğu takımı değil halkın takımı olanı seçtim. Her zaman ilklere imza atanların takımını; ben BEŞİKTAŞ’lı olmayı seçtim. Armasında TÜRK BAYRAĞI’nı gururla taşıyan takımı seçtim. Farklı olanı , dünyada tek olanı, ben BEŞİKTAŞ’ı sevdim… Ben dişi kartal olmayı seçtim!!! Ben BEŞİKTAŞ'lı olmayı seçtim. Ben şampiyon olmayı kupa kaldırmayı değil BEŞİKTAŞ'ı sevdim. 10 gol attığında nasıl DİK duruyorsam 8 yediğinde de EĞİLMEMEYİ sevdim… |
kelimelerim artık senden büyük değil benim duygularım diz boyu sana çağlar durur acılar yoldaş olurken bana tek umudum tek mutluluk sen kaldın avuçlarımda bırakıp gitmesinden ölesiye korktuğum işte bu derece bağlıyım sana sabahlarımda kalktığımda hayalinle avunan bir derbeder yokluğunda yolunu kaybetmiş bir eren gibi seni arayıp duran bir ozan oldum ben... |
Séwi0Rumm üLéyn..! :cool: |
sevmek güvenmekti benim için sevmek inanmaktı sana!!!:(( |
dağılın ulenn.ben geldim :D:D |
aman dağıtma şidi toplayamam ortalığı:D:p |
ALLAAAAAAAAHHHHHHHHH var mı bana yan bakann:D |
ben bakıyom asbaşkanım:D:D boynum tutulmuşta:D:D |
Ama sayın Başkanım olmuyo böyle:D görmemezlikten gelseydin keşkem:D |
ya boynum tutulmuş asbaşkanım ondan yoksa sana yan gözle bakanın gözü çıkar bilirim ben :D:D |
benim için öldün sen artık dönmem sözümden yüreğimi zehirledin sen içimden attım seni o günler dönmez geri göremezsin artık beni!!!:(( |
ßéşiktaş kıZzıyızZ DuRu$umuz yeteR..!:cool: |
bana dokunmayan yılan bin yaşasın;)!!! |
ßiR cqLık buLSam hiç Susmayan yada biR cümLE bni anLatan..! |
sensiz bu can neye yarar!!! |
bunu bana yapma be gözde |
BIR GECE AY BANA SORDU ‘NEDEN SENI AGLATAN BIR KIZLA BERABERSIN? AYA BAKTIM VE DEDIMKI’ SEN HIC GOKYUZUNDEN VAZGECEBILIRMISIN…. |
ALWAYS AND ONLY BEŞİKTAŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Heyt be :D İnonunde Artık biletlerım bedava :D siftah bugune .. :D:D |
ah ben maça gidemiyorum yawwww:(((( |
| Türkiye`de Saat: 20:34 . |