![]() |
yüreğin kadar yakınım sana.. |
Her gönül bir tek sevgiliye dönüktür aslında.. Lakin kıblesi yanlıştır.. Bulduğunu sandığı şey gerçekte aradığı değildir.. Kimisi gül yüzlü bir güzele meftun, kimisi bir ceylan bakışlıya mecnundur.. Bazısı dünyaya kanmış, bazısı mala mülke aldanmıştır.. Oysa her biri aslında bir SEVGİLİ tarafından sınanmıştır.. |
belamısın dünya! |
di$i kartaLıZz yoLunda öLécéis..! |
SENİ SENSİZ YAŞAMAK EN KÖTÜ KADER OLSA GEREK:( |
dı$ını süsLer içini takmaz oLmu$sn.. |
Gözlerimi bozdum yah:( gzlük takıorum resmen:(:(:( |
ßeni ßoğmak icin 100 dereden su qetirdiniz.. hepsini içtim ! |
hayat neden hep aynı oyununu oynuyor bana... |
SeSSizGeCe akar durur Gözlerınden beynne .... Aşık yazar :) SeSSizGeCe |
Dalgalandımda DuruuuuuuuLdum .. |
HaayaT raHat ßıRak artıq RuHuMu.. |
qeeeL ßayraaam qeeeLL.. |
hayat qéLsinn biLdiqi qißi.. |
canım yemye$iiLL ßi eriiik isdediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :| |
söz bir daha kırmam seni:)üzerine titrerim ilk günki gibi;) |
öylesine değil,ölesiye BEŞİKTAŞ |
Bırak hayat sana rağmen değil , seninle birlikte aksın.Alt üst olsun isterse. Nereden biliyorsun altının üstünden daha iyi olmayacağını ? |
Patates soqan fenev kımdiR sana koyan taßiKi sevqiLi koCan ße$iKtaş ULaan ! |
Bizi bizden başka anlayan yok. Kendimizi anlatmaya ve anlaşılmaya da hacet yok. Biz kendimizle varız, kendimizle mutluyuz. |
game oweR. |
saolun saolunn:star: beni sizler delirttiniz:/:star: |
eLimde kaLemim yazıyorum.. seni sewqini.. |
seni sevdiğim kadar yaşasaydım ölümsüz olurdumm:( |
her zaman her yerde şampiyonlar liginde kral sensin bu alemde |
umuda yolculuk..Manuda başladı.. |
Siyahına pembe inandırılmış birliktelik , gündüzüne mumlar yaktırmış emanet aşk; yenik...! Ben ki sıcaklığın heveslisi , sen ki gözyaşımın katili terkedip gururumu ağlıyorum şimdi... Sahte ... Sahte... herşey sahte . Kalp yenik , akıl kanmıyor, gözler sahte... |
Gidiyorum Artık Katlanamam Bu ihanetlere Sana Olan Aşkımı Görmemezlikten gelmişsin aldattığın Kişilerle Şimdi Mutlu ol ve Sadece insan Ol By!!! |
téLLom speR qoL addı inşalh kazanırız da bi deqeRi olr |
oouF $inasi'Ler ,Recaizade Mahmut EkremLer ,Ziya Pa$aLar.. kaFam $eye döndüü :S |
Bu dünyanın diğer tarafı da var ! Bunu birilerine anlatmak gerek ! Zalim bu dünyada sürsün bakalım sefasını, mazlum da diğer tarafta öyle bir sürecek ki sefasını o zaman o zalimer sadece onlara bakmakla yetinecek !!! |
zooor.. zoor kadere emanet ettim seni.. sen ßenim kördüğümümm.. tutamadığımm qözya$mm.. |
yurtta feneve cihandaa manuyaa :D |
Ben Senin için Yaşamayı Göze Almışım.. |
aLLah topunuzun belasını versin! geliyoruz ulan o katsayıyı kafanıza geçircez!!!... |
néDiR bu ka$aR meRakı deRdinis ne Sizin :cool: xD ?! .d |
deli deli yağdı yağmur,gökten kayboldu yıldızlar,fırtınalar çaldı seni..bir gece vakti.. :( |
Sükuttan anlamayana, konuşmak ne fayda ... |
karala karala bu sayfa bitmez ağla ağla göz yaşı dinmez sen kalbime girdin gireli bu kalpte acı dinmezz by ahmet:) |
BiZ aqıR déiLis miLLéd hafiF ;) |
| Türkiye`de Saat: 09:19 . |