![]() |
hayaLLeRin sonu ^^ |
allah insanlığın belasını vermiş...birileri hala dua ediyor... |
vizeler biter..eğlence başlar :D |
Anlatamıyorum Ağlasam sesimi duyar mısınız, Mısralarımda? Dokunabilir misiniz, gözyaşlarıma ellerinizle? Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce. Bir yer var, biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum |
keşke derdimi anlatabilseydim:(... |
Kal yanımda hazanlara inat biz yazları yaşayalım, asırlık çınarlar gibi aşk salalım köklerimizle toprağa, yediverenler bitsin etrafımızda biz kokalım aşk çiçekleri gibi... |
deqmesmi$ :( |
..: PENTAGRAM & MEZARKABUL :.. \m/ |
Hayat bu işte;kanatlanıp gitmek dururken,dört duvar içinde hapsolursun,yaşamak için bir neden ararken,ölmek için bulursun.. |
Rapımız iLaçtı içtiK! |
popoma kaş-göz çizdim,senden güzel oldu..! |
rock'n coke qibisin Cadır KuraßiLirmiyim + ? |
DuRmaz İnsaN haYvan oLunca ,) |
HayaT Benm HayaTımm oLdnqnDan bî pRobLêm yok xD |
Ne var eLimde kaLan, Bu dünya büyük bir YaLan... |
bi sen sağlam kaldın içimde... bi sen sağlam yüreğimde... ve gittin.... |
Hiçbir şey eskisi gibi olmuyor artık Delice esiyor kavak yelleri... Çocukluk elden yitip gidiyor artık Çocukluk uzaklarda kaybolan bir gemi Cesaret aşk kaygı derken Bir sancı kapladı tüm gövdemi Oysa biz daha dün hipotenüsü çözememiştik Nerden çıktı bu havuz problemi ? |
K a t i L o L u r m u b i r i n s a n i ç i n d é k i n i ö L d ü r ü r s é ? |
Sen ßir Cam KırığıSın KaLbime GömüLü IlerLiyorsun Yavaş Yavaş KanataRak |
Hayatta En Zor şeydir "yaşamak" |
Çocuklar olmasaydı böylesine sevmezdim yaşamı,böylesine umutlanmazdım,böylesine sevinç sarmazdı yüreğimi... |
hayat neden bu kadar acımasızz:( |
Pause .-| |
dursun dünya ! |
gitme ruhum..… sen yokken hicran düşer bu şehre… gitme sevgim..… sen yokken tutsak düşerim bir isyan gecesine… ölürüm.. sen yokken.. |
hadi tut ellerimi.. sensiz üşür bu eller.. sensiz yarım kalır bu yürek.. sensiz..nefessiz ve hayatsız kalır bu beden.. |
ey İstanbul! ne kaldı alacağın benden…neye yarar tüm sokakların boş şimdi o yokken… onu benden aldın!...sana yenildim bir günahkar yüzünden…verme istemem!..bırak!...üstü kalsın!...alacağım yok senden! adını yazdım ya derinlerime… unutmak ölüm… an gelir ağlarım ikimizin yerine… bedenin toprağım olsun… bırakıp gidersen azap düşlere.. |
canımsın! sonlar dinmez kederde!...gördüm ya seni!... kaybolsam da gözlerinde!… yemin olsun sevdama! hazırım bir kere daha ölmeye!...seninle! |
Karmakarışığım şu günlerde.. Sana bu kadar yakın ve bu kadar uzak olmak .. Acı.. Çok acı inan ki.. |
• .. ĸeLeвeĸ öмяüмe "ѕevdα" ĸαtαиѕιи .. • |
yaşasıN müzik kardeşliğii:cool: |
Her Gözyası , Kendi Hikâyesini anLatir.. |
warLığımın yOk oLduğu sırada , warLığınLa yeniden qeLdim dünyaya.. iLk seni qördüm qözLerimi acdığımda , kapatırken seni qörmek isdiyorum kar.. ♥ |
Ne verdin ki ne alasın hem yıkıla hem yanasın sonsuza dek dert bulasın yalan dünya mekanın cennet olsun can dostum silah arkadaşım devremmm:(:(:(:( |
gözlerine bakınca ağlasada gözlerim yinede gözlerini özledimmm:(ela gözlümee |
gözLerinin ye özLedim... |
yüreğimin kıyısına vurdu minicik bir dalga susmalıydım tutamadım kendimi bir canım var feda etsem sevdamı bilemezsin bir acım var anlatsam önünü göremezsin herkes unuttu gitti bende unuttum her şeyi bari sen unutma beni:(:( |
ne sana gelecek kaldı dizlerde derman ne senin için atacak bir kalp... |
çok aptaLmı$ bu gönüL.. |
ve ben ölüyorum... yavaşşşş...yavaş..... |
| Türkiye`de Saat: 04:27 . |