![]() |
gözün aydın sema iyi dinlenmeler |
Alıntı:
|
Uyusana kızım :| yarını düşünn ve uyuu . |
gülen gözlerime bakıpta sanmaki gönlüm bahtiyar attığım kahkahada binler gözyaşı varr!!! |
karnım aç uLannn:D |
alıştım yokluğuna!!! |
Duyma, sayma! Boğarım sen dalmadan önce! Önemseme, yapma.! Kendine yok oluşun sürüyor.. Yeri öperim! Ölüm sonrası, sonsuza dek yaşamda olacak sevgi.. Gökyüzü fiske'dir! Ölünceye kadar parmaklarım kanayacak..! Düşman, birisi iyi bende! bakışlarımı al..! Her zaman ne olacağını kökünden çöz..! Eti bozdu, ruhu kirletti Gördüğüm bir ayna.. Bir yumruk at.!. Kırık parçalar, zemini kanar. Beni yırtmak ayrıdır ama Daha çok özenmem..! Ben üzülmelimiyim, veya, kendim sormalımıyım? Sen,henüz ölü müsün? Yukarıda iz var, ağlama..! İnkar etmek için tekrar oluşmuş birşey.. Gerçek, kurgu... Göz bağında gözlerin yaşarsın..! İfşa,nefret ediyordu kendisi.. Bu sefer sende uzağa gittin.. Veya benim cezam olabilirmiydi..? Sen,ben iken? Düşman, birisi iyi bende! bakışlarımı al..! (...) |
NeDense bi kaÇ günDÜr giDesm geLdi* |
uyumak istiyorum uyuyamiyorum :D |
kalp kırılır ama yen kalmaz içinde.. neden deme kırıldıktan sonra ortada ne yen kalır ne de kalp.. |
burası kartal yuvası burdan çıkılmaz ... |
Dın dın dıN dın.. |
Onların kendi hikayeleri var, onlar sadece seyirci dünyada ; aşksız, yaşsız,hasarsız bir diyarda ... Sen seç ben söyledim gitti son sözümü ölmem artık, o pişmanlar ordusuna dönmem artık... |
Sonradan koR ayrılık derLerdi inanmazLardım |
sébeb-i hayaTım.. (: |
yaŞananLarı yaŞanmamışmı saymaLı. |
küçük oyunlarda büyük kahraman olmak demek değildir hayat. |
kendi küllerimi kendi savuruşlarım . . yanıp yanıp da sürekli yeniden yanışlarım / yanılışlarım . . |
Kendimi arıyorken, olmaktan korktuğum yerdeyim... |
Sana gül dedim , Ağladın.. |
ben böyle kaderinn!!! |
hayat ki yokluğunun verdiği ızdırap oldu son günlerimde... |
Kayıpsın.. bende sende kayıbım..günlerdir bi haberken senden saatlerim asırları biriktirip durdu kalbime.sana ulaşamamanın verdiği acı dolarken içime bir ses bir haber istiyorum senden özlemini biriktirdiğim kalbime.. |
zamanmı yoksa senmi değiştin!!! |
yokluğun cehennemin öbür adıdır... |
elimle gömdüm kalbimi toprağa:( |
son bir umut olsana bana... |
içimdeki yarayı sen açtınn kimse kapatamazz:( |
Çizebılsydım Bahar Olacaktı YüzünYazabılsydm En Uzunu ŞirlerınOlmadı....Beceremedım....Adını Duvarlara Yazacak Çagımda Çoktan Gectı BenımYasaktı Sevdamın GözAltı TarafıÇaresız Senı Yüreğimde Erittim.ama Yınede Hsgldın Eskıyen Yanımın Yenı Yuzu CAN YÜCEL... |
gülen gözlerime bakıpta sanmaki gönlüm bahtiyarr attığım her kahkahada binlerce göz yaşı varr!!! |
yokluğunla satırlarım boyandı siyahlara en kötü ihtimallerin senaryolarını yazdım sensiz kalmış loş sokaklara bakarken ardından geleceksin diye nasılda kaybolup gittin canımdan can parçam.. |
seni sevdiğimden değil gülüm nefretimden yanıyorum!ağlamıyor gözlerim yanıyor bir değil her gün kanıyorr sen sevmesende beni görmesende ben seni seviyorumm!!! |
yine sessiz ve de sensiz bir sabaha merhaba üzerindeyim.. |
çiZemediğin kaDere romanmı yazıyorsun? |
Bir şeyin kıymetini ancak onun değerini bilen anlar ve onun değeri bilenin yanında kıymetlidir.Her insanın hayatında varlığını ve değerini bilen, hisseden, fark eden kuyumcular mutlaka vardır.Mesele kuyumcuyu bulmaktadır... |
sabah ilk kez sesini duymadan uyandim hic güzel bir his degildi of of :( |
Bu 2,000 mesajim cok sevdigim gülüme gitsin gülki gülüm güleyim gülyüzüne gülmezsen gülyüzlüm gülmem kimseye.. |
" .. her insanın bir öyküsü vardır ya.. benimki de böyle işte..! bu sabah pencereden bak. bu koca şehri sana bıraktım.. başka bir şehrin sabahından.. başka bir dilde .. elveda.. " |
kanmak istesekte saklı kalan hislere bir anlam bulamazdık ki ayrı kalmış ellere... |
kaçmak çare olurmu dersin ya kovalamaktan yorulan sen değilmisin ya havat sana oyun oynuyor desende oyuncu olan sen değilmisin ya... |
| Türkiye`de Saat: 09:19 . |