![]() |
Yoksun yine varlığın sürünüyor sensizliğin bilinmiyor.. |
kendi kendine oyunlarında sende bir gün kaybolur gidersin... |
al bu dünya al senin olsun hepsını al da benı benımle bırak... |
içilmek için değil bakılmak içinmiş :D |
derınlık cok onemlı.. |
sonu yok bu sevginin ya ben biteceğim ya da sen geleceksin... |
Giden günlerim olduSeni anmadım yola bakmadım halaDile gelmeden düşlerim yanlızlığaSusmanda yeterdi son vermem için hayatımaTüm güllerim solduSana atmadım taraf olmadım aslaDile gelmeden düşlerim yanlızlığaGülmende yeterdi geri gelmem için hayataBeni alsalar ipe koysalarDayanamaz yine kadere salsalarGönlüm arıyor titriyorum bakSıra gelmeden gidemem ki benTutmaz ellerim seni görmedenZaman geçiyor bekliyorum bakBeni alsalar ipe koysalarDayanamaz yine kadere salsalarGönlüm arıyor titriyorum bakSıra gelmeden gidemem ki benTutmaz ellerim seni görmedenZaman geçiyor bekliyorum bakGiden günlerim olduSeni anmadım yola bakmadım halaDile gelmeden düşlerim yanlızlığaSusmanda yeterdi son vermem için hayatımaTüm güllerim solduSana atmadım taraf olmadım aslaDile gelmeden düşlerim yanlızlığaGülmende yeterdi geri gelmem için hayataBeni alsalar ipe koysalarDayanamaz yine kadere salsalarGönlüm arıyor titriyorum bakSıra gelmeden gidemem ki benTutmaz ellerim seni görmedenZaman geçiyor bekliyorum bakBeni alsalar ipe koysalarDayanamaz yine kadere salsalarGönlüm arıyor titriyorum bakSıra gelmeden gidemem ki benTutmaz ellerim seni görmedenZaman geçiyor bekliyorum bakBeni alsalar ipe koysalarHala titriyorum bakSıra gelmeden gidemem ki benHala bekliyorum bak |
son yapraklarda dökülüyor takvimden ve ben bitiyorum... |
Takvimlerden haberin yokmu geçiyor yıllar.. |
Off ulan ya.Kaldım statik dersinden:D:D Allah belasını versin bu dersin:D |
Alnımız AK! Başımız DİMDİK! her yerde.. Yürürüz HAKKI'mız ŞEREF'imizle.. Tarihe sığmaz yazsalar öyle bir aşk, bu alemde En Büyük BEŞİKTAŞ..! |
Alıntı:
sen demi kaldın :) kardeşim bi grup kuarlım senle statikten nefret edenler die :D bu günde geçti finaller bitio bekle beni izmir:) |
Hayatta en sevmediğim şey korkmak ama bazı şeylerden korkuyorum.. |
hangısııı günahh hangısı sevap karıştırdımm amaannnn D: |
yürüyün seferoğulları..yürüyün tellioğulları :) |
cinler tepemde... |
Alıntı:
Büyük bir ihtimalle kalcam:D:DAma sorumlu geçme ihtimalimde var:D Valla kuralım.Statikten nefret edenler diye bir gurup çok mantıklı:D:D Son 1 tane finalim kaldı.Oda yarın:D Bekle beni Gantep:D:D |
acıya duvar gibi durmayı öğrendim... |
eskiye dair ne varsa ..... tek kalemde bitti gitti |
Şafak 9. |
bu baş ağrısı niye geçmiyor yaa hay ben böyle kafayı......! |
oyy off puff ... |
her bakışında daha anlamlı hayat ! ... |
hiç keyfim yok.. giderken dur dedim ozaman dönüp arkanı bakmadıysan şimdi hiiç bakma hadi yürü yoluna lenn |
Gidenler yokluklariyla degil giderken söyleyemedikleri sözler yüzünden hüzün verirler |
olmuyo dimi olmuyo :D beter ol :D |
teraphy nerdesin teraphy bi denk gelemedik senle şarkı seni beklio....:D |
Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonun da bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül |
siyah ulan beyaz ulan ! ... |
Zaman durmaz Akar , Dayan kaLbim dayan... |
Bitmez Dediğin Aşk'ta Bitermiş.. |
Kalp Atışlarım Eskisi gibi değiL Artık . . |
ismin hep dilimde... |
akısına bıraktım gıdıyorum sonu hayırmı sermı bılemıyorum :( |
kula bela gelmez hak yazmadıkça..hak bela yazmaz kul azmadıkça :D:D |
lahn burasi ne 0lmus hehe D: asıkLar yuvasi geLin bide ben size acim yuva hehehe:D:D |
hheeheheh :D:Dmanyak :D... |
:zz :D kaybol:D |
yarın yine yolculuk var süper olcak :D |
of ulan :D:DD::D |
| Türkiye`de Saat: 04:22 . |