![]() |
ela gözlüm benmi dilber sende olasın benim gibi:(:( |
Alıntı:
|
senden ba$ka hiç biR$ey heyecanlandırmıyor beNi.. |
αşк gєяçєкмι уαLαnмı ѕєn ѕöуLe нαуαт .. |
Biri qider biri qeLir hayat hep böyLedir VedaLar koysada bazen qitmek qerekir.. MeseLe BekLemektir.. MeseLe ÖzLemektir.. BeLki de ben yanıLdım.. Sonum Depresiftir .! |
Kimi Yanında Aryorsan Önce İçinDe bulacakSın! |
"İnsanlar renk renktir hangisini seçeceğinize karar veremezsiniz" |
Beklemek....." Bakmayın öyle sekiz harf, üç hece, tek kelime olduğuna... ne anlamlar barındırır içinde... ve ne zor bir kelimedir... hem söyleyen... hemde söyleten için...bekleyen bekler, bekleten bekler... |
herkes Sakın ve Tek Biçim Kafan İyi olur Ama Bni Sek İçin :D |
HayaLLer Vardır "Ama"Larda ßaşLar .."EğeR"Lerde Devam Eder .."Keşke"Lerde Son buLur ! HayaLLerim Vardı "Keşke"Lerde KaLdı (!) |
ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi.. |
Offff... Çok sıkıldım bu hayatin ikinci kanali yok mu?.. |
YeeeeeeteeeeeeeRRRRR yıldırım demiröreenn YEEEEEeeetttteeeeeeerrrrrrrrrr |
siqaRa insaNı öLduRüR.. FenevLiler siZ dikkaTe aLmaın SiZz zaTeNn öLmü$sünüz..! :D |
Eğer bir gün deplasman yolunda Ölürsem kapalı ortasında Beşiktaş uğruna can verdiğimizi Mezarın taşına iğneleyin Söylemeyin.. Duymasın manitam dayanamaz Böyle bir acıya Deplasmanda deyin Uzaklarda deyin Öldüğümü söylemeyin Söylemeyin... |
|
şimdi bir tek dileğim var o gül yüüzün solmasınn:(:( |
çağLa :D annaaam şaka gibi yaa :D wentwortth ta payLAştıımız unlulerden :D :love: |
ben bilmem unutmayı ben bilmem uçmayı ben bilmem yaşamayı ben bilmem ben bilemem... |
Benım GeceMin SeSSizliği Karanlıgından DeğiL , Işınıgı BuLamadıgındandır .. SeSSizGeCe |
Alıntı:
|
sen sevgi nedir bilirmisinki sen beni benim seni sevdiğim gibi sevdinmiki:( |
Alıntı:
|
evet yaa aynıyız ikizim benim:D |
soRmaa :D:D |
a$ık oluyorum galiba:/ oFF..sınıfını düşür çocuk! grmiim seni:(:( benm öss'yi kazanmam lazım yah:( yasin git noLur git!!:(:( |
Fısıltıyla konuşun.. Ruhumun sesi kısıktır.. |
sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili:(:( |
ouff bu domuz gribi nerden çıkdı yaaa:( |
Bizde Eti BRowni Sevıoruz ama HayVan Gbi Yemıyoruz xD |
arabayı sen kullan demiştim içkiliyim boşver yutalım şeritleri bas gaza dedim bu otel güzel adını sevdim. orda öyle yerlerime dokun, dokunmadığı kimsenin .. |
Hayat Aynı Gökteki Uçuyor Uçuyor :) |
bir fiLmi 2 keRe izLemem ;) |
sen hiçmi bahar görmedin yüreğini aşka sermedin... |
dersane nie tatil die sormaya başladım artık:D..:/:/ |
feneri tutucağıma aklımdan bir sayı tutarım:D |
" nereye yürüdüysem bakışın, duruşun, sesin... anladım söndürmeliyim tutuşan yüreğimi kendimi yakmış olurum yakarsam bu şehri çünkü sen her şeyinle bendesin.." |
gönüL çöLLéRime geLip gidiyoR sevda asKerLeri.. |
bekle beni kapalı.. :D:D |
delimisin oğlum sen kendine gel : ) |
| Türkiye`de Saat: 04:31 . |