![]() |
meleğim sende bakıyorum hemen mutluluk havalarına girdin :D:Dsenin davidcide olabilir ama :D:D |
Alıntı:
|
o zmn seri katil ben olurum heralde:D |
Alıntı:
|
hehe:D:D:D |
neyse ben çıkıyorum kardeşlerim haydi görüşürüz:) |
Türkü'ler Yalan söyLemez.. " Benim Sadık Yârim Kara Topraktır " .. |
bb cnm görüşürüz:) |
mehmet yine efkarlı gördüm seni:D |
ßß çağla:Dahah karalama defteri değil yazışma defteri yabtık burayı..:D |
Efkaaaaaaaaar Perdesiiiiiiiiiiiii :D |
duman istiyorummmmmmm:(:( |
Alıntı:
|
forever and ever |
imza süper yunus:D |
avRıL LavigNe chocuqLarımn aNası ewiMn qaDını oLsun isDiorum (: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
gerçek duman:D hmde en gerçeinden konser istiommm:(:(:( |
hayat bazen sıksada ölümü istemiorum çünkğ hayatı güzelleştirenler var ... |
ilik bir rüzgar esti, Nereden geldi bilmiyorum...nereye gidiyorsun diye sordum.. Özlenen herseye dedi.. Aklima sen geldin.cünkü özlenen bir tek sendin.. |
17 Ağustos :/ |
Tam on sene önce bugün gözüme uyku girmedi bir türlü sabahlara kadar uyuyamadım.Sonra haber geldi o acı haber...Allah'ım sen bir daha yaşatma.... |
amiN amiN amiN... |
Allahım Birdaha yasatmasın :/ |
Ben BEŞİKTAŞLI oLmayı seçtim.. aLeme isyanı sevdim, sürüden ayrıLmayı, kendi doğruLarımı buLmayı ve en önemLisi şu 3 günLük dünyada SİYAH ve BEYAZ kadar “net” oLmayı.. Ben BEŞİKTAŞLI oLmayı seçtim.. Ben şampiyon oLmayı kupa kaLdırmayı değiL BEŞİKTAŞI sevdim.. 10 goL attığında nasıL DİK duruyorsam 8 yediğinde de EĞİLMEMEYİ sevdim... BeşiktAŞK |
Her Sevda Bir Veda .. |
♥ ˜*•. ˜*•.•*˜ .•*˜ ˜*•. ˜”*°•.˜”*°•.•°*”˜.•°*”˜ .•*˜ ˜”*°.˜”*•http://www.forumtayfa.com/images/smilies/Takim/2.gif•*”˜.°*”˜ .•*˜.•°*”˜.•°*”˜”*°•.˜”*°•. ˜*•. .•*˜ .•*˜*•. ˜*•. .•˜•. ♥ |
yne sınırdayım isyan yok allah'ım sabır ver eskisi gibi lütfen... hep sana sığınıyorum bu seferde cvp ver bana:( |
gel ne olursan ol ama fenerliysen defol ... |
kartaal gol gol gol |
maç bitmek üsere ve hala gol yok ... |
Bugün'de Karaladık.. |
hahhaaaaaaaaa 2-0:D:D:D |
Tellomun süperr goLüüü :D:D |
harbiden Tello'nun gol süperdii;) |
Bir Felsefedir "Beşiktaşlılık" , Bazen 5 Yaşındaki Çocuğun Hayata Isyanında Saklıdır..Arman Göğsümde , Bayrağın Göklerde , Sevdan Dillerde , Yokluğun Nefesimde , Ne Mutlu Beşiktaşlıyım Diyene.. Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene.. ! |
HerŞeye varım senLe* |
ßuRada ümitLer KeLeßek''Ler kadar yaŞar |
Berbat 1 gün... buda pozitif |
| Türkiye`de Saat: 20:14 . |