![]() |
Ki sen ßenim qözyaşLarımı da qördün.. sen ßenim iLk aLdığm qüLdün.. |
Aşkın hiçbir sıfata ve tamlamaya ihtiyacı yoktur.Başlı başına bir dünyadır aşk.Ya tam ortasındasındır,merkezinde ,ya da dışındasındır,hasretinde... :) |
ince sızım kalp hırsızım... |
Acı çektirmek.. |
kavuşmanın heyacanı olmasa neyleyim özlemeyi o tatlı gülüşün olmasa neyleyim suretini......... |
hasrette çekilmiyor be ibo |
bi kez alıştımmı |
The nobodies.. |
Anything you want in the world... |
สŋ¥ŧђΐŋؤ ¥๏ข ฬสŋŧ ΐŋ ŧђэ ผ๏яℓđ |
.............................. |
yokluğunda kaç damla göz yaşı eder adın... |
ağlamak şu gelip geçici dünyada herşeye rağmen var olmak demek , ağlamak güzeldir süzülürken yaşlar gözünden... |
Güldürüyorlar. :D |
ahh nerrdeee:) |
Ömrüm, ömrüm yokluğun... |
bu gencecik yasta beni isyana soktunya.. |
Tek ve Tek Başına...~ |
Yakamoz sabahlara sakladım köhne gençliğimi..Unuttum sonbaharlarda açan çiçekleri.. Kalakaldım ben bir başıma.Sorma sorma ne oldu da yalan oldu bu koca dünya... |
ben o eski ben değilim... |
eskimeyen tek şey nedir diye sorsam ne dersin ki... |
kalbin ömürlük bende emanet... |
harabe oldum..viran oldum..ben bu yolda berduş oldum.. |
İstanbul'a yağmur yağar karla karışık .. Karı ayıklar yağmur kokuları alırım koynuma . Anlarım; Yine yangın yine hasret .. Yıkanan İstanbul'dan düşen payıma ; Bide yüzünün giderken ki ıslaklığı .. |
İlk formatımı atıyorum :D:D |
Ben bir sırra sahibim, hayat uykusuna yatmış. Ben çok dosta sahiptim, güvensizlik içine batmış. Şahit olduğum birileri mutluluğu parayla kapmış!.. |
Ne ilham var artık ne yakamoz yeterli , okyanus mürekkep olsa seni yazmaya yeter mi ? |
Alıntı:
|
Uykum gibi gelsene... |
Şu haftasonunu bana bırak başka birşey istemiyorum. Pazara da razıyım ya... :( |
Sessizliği duyuyormusun? Ayaklarımın altında boylu boyunca uzanmış yatıyorken,şehir kanatıyorken genzimi,nefesime dolan başıboş karanlık...Şehir,çırılçıplak vücudunu zifiri yanlızlıklarla örtmeye çalışırken... ''sessizlik''konuşuyor ,Duyuyormusun ? |
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( |
:):):):):):):):):):) |
Şansıma... :( :( |
kimi göz hizasında arar mutluluğu kimi geçici hazlarda!!! |
Gözler sözlerin sertliğiyle yaşa bulanıp ah çekti!!! |
Düşünüyorum, ne kadar sevmiş olabilirim... |
Susuyorsun karşımda, Konuşuyorum boş duvarlara. Karşımdaki sen değil bir başkası sanki... Ruhunu kim çaldı söyle! Ben sana aitken, bana seviyorum derken, Çektin gittin hayatımdan. Sadece geriye kalan tek anımla yalnızım yine. Midemde sanki kocaman bir yara, Kanıyor sürekli, nefesim kesiliyor. Uzanıyorum sana her defasında, Ama bir türlü sana dokunamıyorum. ...ve şimdi eskitemediğim mutluluklarımla tekrar mutlu olabilmeyi diliyorum! |
gittin ya birtanem yolun açık olsun... |
Tek ve tek başına.. |
| Türkiye`de Saat: 00:00 . |