![]() |
arkadaşım kıskandığını bu kadar belli etme bari:D |
Alanya yı denizanaları bastı :-s 1300 kişi sıcaktan hastanelik oldu. Tatil mi işkence mi anlamadım. Pffffff hiç bana gelmez boheheyyy |
yine kibrit çöpleriyle adını yazdım yatağıma...daldım gittim eski günlere... |
geldileeerrrr:D:D |
gözlerimi kapasam şimdi açabilirmiyim sonsuzluğa... geriye dönüp gülebilirmiyim hatalarıma... ne kadar yanlış olabilirim ve ne kadar zıtlık yapabilirim hayata... anlayabilirmiyim acaba?... |
şerefine be zalim dünya dert çekiyorum! |
geldim yine aynı kafayla... |
acının insana kattığı değeri bilirim küsemem acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksktr... |
“Göz bebeklerime kaderin karası yapışmış.Bu oyunun sözleri zihnime işlenen en güzel nakışmış.Bir oyun kesmiş şah damarımı,sen diye kanıma karışmış.” |
Bir aski paylasmak icin cok gec. Bir paylasima asik olmak icinse erken.. Beni sevda yerimden vurdu yine zaman .. Simdi sana soylenebilecek tek cumle.. : ' Bende sana yetecek kadar 'BEN' kalmadi.!! |
Senınle başlıyor bitiyor hergunum siyahına mahkumum beyazına surgunum.... |
õyLê kõyµ kî yõkLµqµñ; ñê ßêñ kêñdîmê qêLêßîLîyõrµm, ñê sêñî qê†îrêßîLîyõrµm.. |
Woe to You Oh Earth and Sea for the Devil sends the beast with wrath because he knows the time is short Let him who hath understanding reckon the number of the beast for it is a human number its number is six (6) hundred and sixty(6) six.(6) |
bundan böle tek aşkım beşiktaş ... |
beyazın kaderi kirlenmek , siyahın kaderi suçlanmaktır ... |
bir kenar mahalleliyim mecburen uzaktan severim ev önlerinde babalar kızına baksam cinayet sebebiyim :) |
vur hançeri kalbime kalbim kana bulansın fazla derine inme çünkü orada sen varsın :) |
ÖLüm Benım Doğum Günüm.. |
Şafak 8.. |
bişiyi itiraf etmek istiorum tuğba seni hala seviorum keşke yatay geçiş yapmasaydın da uzaklaşmasaydık seni hala seviorum sensiz olmuo ... |
TsL başLasın Artıkkk :D |
özledim... |
Aynen . |
türkcell süper ligi:D:D:D |
maça 20 dk var inşallah sonunda mutlu oluruz. (: |
eet yha heyecan dorukta wallaaa... |
şafak 7..diyebilirim .:D.. |
bitsede gitse bitsede gitse:D |
:/:/ |
Alıntı:
|
hava bgün çoooqq gzel... |
DamarLarımda DenqesizLiq Kanı DoLaşıyoR (A) |
yine yeni yeniden şafak 7...:D |
Sebepsiz , Boş Bir Duygu var içimde , Dost'u Kaybettik Yine Gönlüm Hoş Değil.. |
bzmde elanomuz olsaa:(:(ya da santosu alak be başkan ya yastayımmm bilmiosunnn bi kişi gelse muhteşem olcak:(bi beşiktaşım kaldı elmde... |
sesimi duymuyooorrrr |
Arkamı Döndum Emanet ettimm.. |
aaa şafak 6 olabilirmiş :D:D |
gelmedi oo bekledim küllerim geçti bak dönmedi ooo gelmez bekleme görmez gözlerin sevmeez oo bana kalan gönlüydü ezdi geçti oo SENSİN SANA GEREK BIRAK ELLERE GİTSİN O! |
hayat budur böyle yaşanır!!!:D |
| Türkiye`de Saat: 20:39 . |