![]() |
bir tutam hayat fısıldıyor dudaklarım bana.... |
Hayat, bir damla suyla çölde serap görenin aşkı... |
nazara inandım büyüye inancım yok.:D |
acı varmı acı |
unut deme bana unutamam kalamam yanlız da uyuyamam nerden bıleyım cekıp gıdecegını ellerın olup bana goz suzecegını |
Gayba pek meraklıyız bildiklerimize isteksiz Bilmediğinden korkan dalaksız yüreksiziz Şeytan bal sürdü dudağa hoşumuza gitti tadı Kandırıldık anladık bal değil de külmüş adı.. |
kayıplardayım sonlardayım... |
insanlar ne kadar iğrenç, hayat ne kadar iğrenç ..:mad::( kızgın ve küskünüm.. |
herşeyin sahibi olabilirsin ama hiçbirşeye hükmedemezsin... |
dUvArDa yAzMAz hEr kUrAl ,yUmRuK YeRsİn YıLmA KaLK dAyAn... |
ızdırap gibi bir sıcak var... |
Sevgi tutuklu bir kral,esaretten bezmiş meğer. Aşk bir mülteci,göçüp gider bilmez değer. |
Tek Rakibim Türk Hava Yolları:D |
her teşekkürün sonunda bir hüzün gizler oldu yüreğim... |
nelere kadirsin ey aşk.... |
sefer vakti geldi, ayrılıyorum 7 tepeli kentimden, kaybediyorum ruhumun ışıklarını biraz akşam tadında ki güneşimle.... |
senin gibiLer yüzünden benim gibiLer bu haLde... |
cenin buyudu savasa gırdı sılahlarımı gerı verın bana ! |
saklı kaldı tüm güzellikler.... |
ahvalim suskun dokunan bana mendil tutsun |
sevmek bir türküdür yüreklerimizi ezgilerle dolduran... |
Aşkına Eşkiya :D |
eksikleri kapa,işi çevir,duzenı sagla,sev,mutlu et,mutluymus gıbı davran,yalan sole,yalanlara goz yum,hedefıne bıkmadan usanmadan yaklasmaya calış,her yaklasamayında tekrar dene,oku ADAM OL,okulunu bıtır,yetmez ikinci unıye başla,oda bıtsın...kendıme yasamak istiyo9rum sadece ..ama az kaldı meksıka bılet fıyatını toplayıp bı an once gerı donmemecesıne gıdıcem galıba tek ozlıcegım seyde su an da bıle gıdemedıgım istanbulum,beşiktasım,orada hıcbıseyın farkında olmadan mutlu yasadıgım yıllarım hepsi gecmiste kalmıs .........YALAN OLMUSUZ BIZ BASLANGICIMIZ OLAMAMIŞKİ BİTTİK DİYEBILELIM BAŞLAYAMIYORUZ ABİCİM BİTURLU BAŞLAYAMADIK... |
yaşamayı anlamaya basladıgın andır durabılmek ayak ustunde.. sorun bu zaten...baskasıyla olmak,baskasının olmak degil |
SAdece şahlar hamleleri önceden sezer |
Dondurma istiyorum ben :):) |
Bir gece ansızın geL yine ... eLinde mor çiçekLerLe ! |
güzel bir gece... mutluluk şarkıları fısıldıyor Beşiktaşım bana :):) |
ooooooooooooooo çokkkk seviyoruuzzzzzz şampiyonlk istiyoruzzzz inanıyoruzzzzzzz Beşiktaş'ım uçur biziiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... |
Naber moruk:D:D |
Bir sevdaysa hayatı anLamLı kıLan , daha yüksek sesle söyleyin Beşiktaş uLan !! |
Sonsuzlukta mutlu mesut istirahat ederken, araya giren bu can sıkıcı hayat fasılasına katlanıyorum... |
taraftarLık ansikLopediye sığmaz sanat ... |
nedir nedendir???:(:( |
1 ay oldu daha.. yaralarım kabuk bağladı tekrar soydum.tekrar acııttım canımı, tekrar ağlamak istedim.ağladım saatlerce gecelerce günlerce.ne değişti? hiçbişey, ama ben böyle acı çekmek istiyorm çünkü hala onu çok seviyorum .. :bawling::bawling: |
Yapmak Zor Gelse De, Sırf Hayata İnat Olsun Diye, Mutlu Ol Ve Gülümse Kaderine...! ;) |
Hayat acımasızlarla dolu ama herşeye rağmen güzel |
PişmanLıkLarım oLdu zaman zaman... Bazense keşkeLerLe tükettim saatLeri, yanLışLarıma tesLim oLdum. :) |
qéRi sayım ßaşLadı.. 9 canLı oLsaydın ßiLé én fazLa.. 8 kéz kaçabiLiRdin azraiLin éLindén.. 7 düvéLé suLtan oLsaydın dahi ßiL qi yéRin.. 6 méqan oLacaq sana... én fazLa.. 5 métRé kumaş götüRécéqsin...kapatacaqsın.. 4 açsanda gözLéRini...ßu dünya.. 3 günLük fani dünya...azraiLin önündé.. 2 kat olup yaLvaRsanda nafiLé... ßiL qi 1 gün öLécéqsin...işté o zaman.. 0 dan başLayacak héRşéy.. ;);) |
Kendini kandırma kızım! Ne sanıyosun sen hayatı pembe bi eLbise mi ? Bıkmadın mı etrafa Pembe gözLükLerLe bakmaktan Ya da poLyannacıLık oynamaktan? Geçmio işte acıLar Kaç kez anLatıcam sana Bu işLer internet bağLantına benzer Bi koparsa kaLırsın ortada Ne o küçük hanım niçin bu yaşLar? AğLama PaLyaço Makyajın Akar ! ;) |
| Türkiye`de Saat: 12:14 . |