![]() |
bira şişesinin üstündeki kağıtları neden yolarız valla ben de yoluyom bu konu üzerine biçok şehir efsaneleride dolanıyo tabi... bakalım kimler neden yoluyo :) |
tamamen soyabiliyorsan o bira tam içilecék kıvama gelmiştir:D:D |
öncelikle rahat yolmak isteyen arkadaşlar şişe buz gibi olmalı biraz beklemeli ki kağıt ıslansın daha rahat soyuluyo :) şişemiz tertemiz olsun. afiyet olsunnnn :) |
ohh yarasIn :D:D:D |
benim için şişe üstündeki kağıdı yolmak biranın yanında çerez yemek gibi oldu artık :) |
én güzéL efes cıkıo:D:D |
Alıntı:
|
şehir efsanelerinden birisi kağıdı yolanlar iktidarsız oluyomuş :) hahahaha |
hele bide tek başımaysam acayip sarıyorum hırs yapıyorum :) sarıcak kimse olmayınca tek uğraşım o oluyo :) temiz çıkarmaya özen gösteriyorum :) |
öhhöhh :P Kafayı birayla bozmuşsunuz :D |
bi de şey var efesın jelatınını yırtarsanız sıse parası kımsesız cocuklara gıdıomus.... hahahahha :):) |
Alıntı:
|
hay ölme sen emi:Daçtığı konuya bak:D valla bende bilmiyorum neden yolarız,ama tamamını yolamadığı halde uğraşmışsa bi kişi şişeyle deli olurum ben.başladığın işi yarım bırakma kardeşim:D |
Alıntı:
|
sarhoş olacaz :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bide bi arkadaşım bi keresinde körlere yardım olur dedi. neymiş efesin fabrikasında bu işi körler yapıyomuş bende saf gibi inandım:) rahatsızlığım ogün başladı aslında tevadiye ihtiyacım var :):) |
Alıntı:
ayyaş sarhoş farketmio iştee :DD bgün bira yazıları göre göre sarhoş oldum :P bu akşam mutlaka bi bira icmeliyim:D |
Alıntı:
özgür sende benim için dışındaki kağıdı yolup şişenin içine atarmısın:D |
bide bağtıl bi inanç var şişe gelir gelmez hemencik yolarsan kağıtları kolay sarhoş olunurmuş hemen yolamazsan işte o zaman eyvahh sabaha kadar iç. denemek lazım :):) |
Alıntı:
zaten öle yolmadan bırakmam terbiyesizlik yapmam:) |
tüm forum için içicem bu akşam.. iki tane bira yeter heralde yanında da bi çerezz.. zuahaha :D :D |
bide şöle bi olayımız var kaç tane içtiğini aklında tutmak için iyi bi olay şişeler gelip gittikçe kafa karışıyo tabi en güzeli yol kardeşim kağıdı katla cebine koy hahahahha |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D kafan ii oluyo ya.. bilmiyorsun ki ne yaptığını :D belki de psikolojiktir... hı unutmadan balık burcunun en belirgin özelliklerinden biriymiş bu kağıt parçalama :D |
bu da ayrı bi bomba sarışın bi arkadaşım söyler hahahaha o kağıdı her soymakda kimsesizlere yardım oluyo çünkü onları her yapıştırmanın parası kimsesizlere gidiyomuş :) |
çokça biranın olduğu küçük masadaki biramı ayırt etmek için yapmaya başlamıştım , artık tek içsemde yapıyorum kağıt yolmayı seviyorum:) |
efésin uzun şişeleri en idéali:D:Dkimsé bndén hızlı soyamaz:D:D:D |
sodalara karşı bi takıntım var ıslak oluyo ya koparmak geliyo içimden:D:Dpskopatım ben |
geri dönüşümlü bir şişe lduğu için yırtmassak o kağıdı fazla temizlikte özen göstermezler ve tekrar üstüne dirayı doldururlar oysaki yırtarsak o şişeyi temizlemek ve yenidan ambalaj yaparlar ve buda daha dezenfekte olurdiye yapıyorum ben ve birdiğim rivayette bu yönde |
valla ben genellikle 3. den sonra yolmaya başlıorum |
bilmem.Bende çıkarıorm walla:D Dur önerilerinizi bi yapayım.Önce kağıdını ıslatayım:D |
muhabbetle karışık gidiyo işte :p:):) |
origami yapanlarda var :) kağıt ıslanması için şişenin teriyle bir süre beklanir :) daha sonra dikkatlice soyulduktan sonra itinayla katlanır :) buraya kadar herşey hoş bunun üstüne bide katladığı kağıdın suyunu sıkan psikopatlarda var hahahah |
bide düzgün yolunca yanındakinin alnına koluna yapıştırmakta bi meziyet. en güzelide bisürü yoluyon cam masaya alttan yüzü üste gelicek şekilde yapıştırıyon acayip güzel bi görüntü çıkıyo ortaya :) |
Bira soğuk olunca, diğer şartlar da uygunsa üstünde su buharı yoğunlaşır ve şişe üzerindeki kağıtların arkasındaki yapışkan madde, yoğunlaşan suda çözülür. Birayı içen kişi de şişeyi eline alınca kağıdın kaydığını farkeder. Kağıt yırtılmadan tek parça halinde çıkarılabilmektedir artık. Kişi bunu görünce çok sevinir, "Ne kadar ilginç" der. Genelde Tuborg Gold ve Tuborg Pilsener biralarda görülür. Bu biralardan birkaç tane içildiyse, bu gözlem, bu örnekte görüldüğü gibi bi' **k varmış gibi üşenilmeden yazılabilir. |
siyah beyaz diilse yolarım yırtarım parçalarım |
Türkiye`de Saat: 06:23 . |