![]() |
efésin uzun şişeleri en idéali:D:Dkimsé bndén hızlı soyamaz:D:D:D |
sodalara karşı bi takıntım var ıslak oluyo ya koparmak geliyo içimden:D:Dpskopatım ben |
geri dönüşümlü bir şişe lduğu için yırtmassak o kağıdı fazla temizlikte özen göstermezler ve tekrar üstüne dirayı doldururlar oysaki yırtarsak o şişeyi temizlemek ve yenidan ambalaj yaparlar ve buda daha dezenfekte olurdiye yapıyorum ben ve birdiğim rivayette bu yönde |
valla ben genellikle 3. den sonra yolmaya başlıorum |
bilmem.Bende çıkarıorm walla:D Dur önerilerinizi bi yapayım.Önce kağıdını ıslatayım:D |
muhabbetle karışık gidiyo işte :p:):) |
origami yapanlarda var :) kağıt ıslanması için şişenin teriyle bir süre beklanir :) daha sonra dikkatlice soyulduktan sonra itinayla katlanır :) buraya kadar herşey hoş bunun üstüne bide katladığı kağıdın suyunu sıkan psikopatlarda var hahahah |
bide düzgün yolunca yanındakinin alnına koluna yapıştırmakta bi meziyet. en güzelide bisürü yoluyon cam masaya alttan yüzü üste gelicek şekilde yapıştırıyon acayip güzel bi görüntü çıkıyo ortaya :) |
Bira soğuk olunca, diğer şartlar da uygunsa üstünde su buharı yoğunlaşır ve şişe üzerindeki kağıtların arkasındaki yapışkan madde, yoğunlaşan suda çözülür. Birayı içen kişi de şişeyi eline alınca kağıdın kaydığını farkeder. Kağıt yırtılmadan tek parça halinde çıkarılabilmektedir artık. Kişi bunu görünce çok sevinir, "Ne kadar ilginç" der. Genelde Tuborg Gold ve Tuborg Pilsener biralarda görülür. Bu biralardan birkaç tane içildiyse, bu gözlem, bu örnekte görüldüğü gibi bi' **k varmış gibi üşenilmeden yazılabilir. |
siyah beyaz diilse yolarım yırtarım parçalarım |
Türkiye`de Saat: 17:13 . |