![]() |
herkes böyle mi yaff:( yaff abiler ablalar neden böyle kıslar hep beni buluo daha geçen gün seni seviorum diodu şimdi ise seni sevmiomuşum dio nie hepsi böyle bu kısların.nie hep dönekler beni buluo bi söleyin yaff:(:( |
lütfen biri bana yardım etsin yoksa kafayı yicem:(:(:( |
canım bak bu kızların çoğu böyle zaten. daha yaşın ufak.ilerde anlarsın.ok ? sıkma canını. kız mı yok sana :) |
:D:D:D ben severim seni kardeşim üzülme sen :p: haiN qızmıSh o öLe yaww keNdy kayBetmİşş canıM benİm üsüLmee :D:D |
öle kıslar hep seni bulmuo bu dönemin kız ve erkeklerinin %80i böyle güvenilir ve sadık birini bulmak çok ama çok zor bu devirde o yüzden zamanla düzelir herşey güven bana |
sana abla tavsiyesi; daha 13 yaşındasın..bu yaştaki hiçbir kıza güvenme...çünkü hiçbir kızın o yaşta duyguları yerine oturmaz...bugün beyaz dediğine yarın siyah der...o yüzden sen bu yaşta aşka çok kafa yorma...çünkü üzülürsün...ha mutlaka seversin hoşlanırsın ama bunların :%90 dan çoğu geçicidir...bi ilişkiye başlayacaksan bu yaşta sonunun olduğunu bilerek davran...;);) umarım birazda olsun aydınlatmışımdır seni..;);) |
Ferhat sıkma canını zamanla gerçekleri öğreniceksin hiçbir şey için üzülmeye ve sıkılmaya değmeyeceğini anlayacaksın sen gel beni dinle kafana takma. |
hepinize çok teskür edrm birasda olsa rahatladım ama bundan tek şey öğrendim artık kimseye güvenmicem tbi siz ablalarım abilerim hariç:D:D |
hee bi de bu kıs ilk yapmıo bi kre daha çıkmıştık gne aynı şekilde yapmıştı aynısı değilde buna benzer ablası öğrendi die ayrılalım dedi peki buna ne diceksinis? |
ferhatt ablasının bitanesii...boşver sen o kızı :D:D |
:D:D:Dsenin bu yaşta aşık olman gerekmiyo kardeşim...sen beni dinle her kıza seni seviyorum de:D:D:D:D...büyüyünce aşık olursun...;) |
Alıntı:
pratik zeka işte budur!!!! :D:D biz 2 saattir felsefe yapıyoruz ozzy geldi 2 dk da çözdü olayı :D:D:D |
yaff ama yalan sölemeyi sefmiorum :S genede saol ama ozzy1903(ismini bilmediğimden böle dedim:D) |
y.o.k ferhatcım sen dürüst ol sen ..!! herkes yalancı olsa bile.... |
bu kadarıda olmaz derim..elini sallasan ellisi fegocumm bırak gitsin o kaybeder..sıkma tatlı canını;) elifinde dediği gibi daha yaşın küçük ;) |
Alıntı:
|
işte seninde dediğin gbi ablacım kısların duygularıyla oynamak istemiom ama onlar benimkiyle oynuolar demek bosu bosuna dememişler iyilik eden kötülük bulur die doğruymuş |
haklısın canım..;) |
iyilik yap denize at diyede bi laf var ...bunu unutma ferhatcım ;) |
senin çıktığın o kız kesin fb li yada cin conludur boş ver hayır gelmez onlardan zati:):):):) |
ölme emi kuzey...?? :laugh: :D:D:D |
Alıntı:
|
şaka bir yana kardeşimin düşündüğü şeye bak daha bu yaşta görende herkesle çıkmış zannedecek daha dur bakalım acelen neidr?:):):) |
:D :D :D ferhat sıkma canını sen yaw daha küçüksün ileride ne kızlar cıkar karşına takma sen sallaaa onu :D |
yaff böle diosunus da şimdi ki kıslar böyleyse büyüyünce değişcekler mi sanki:S |
Alıntı:
|
Alıntı:
kesinlikle değişecekler... sende değişeceksin... kendimden biliyorum.. 13 yaşındaki elifle 18 yaşındaki elif arasında dağlar kadar fark var.... takma sen kafaNa ;);) |
yaff ztn kafama o kdr çok takmıom da ndn böle bisi yaptığına aklım ermio yoksa çokta fifi:D |
ben bile şu yaşımda böyle nicelerini gördüm ferhatcım... dünya böyle insanlarla dolu...çok kişi çıkacak karşında daha..belki seni çok yaralayacaklar...ama sen yine de iyilğinden dürüstlüğünden ödün verme;) |
Alıntı:
ya siz ne kadar hızlısınız yaf:):):) şimdiki gençlik tam bir felaket :):):):) dermişim:):) |
yeni nesil çocuklarıyızz :D:D bomba gibi geliyoruzz !!!! :D:D |
ama söylediklerim sadece aşk konusunda değil ... genel.... |
Alıntı:
şaka yapıyorum zaten gelecek sizin elinizde tam yol devam :):) |
Alıntı:
|
yaff aslında kafama takmak istemiorum ama işte amannn neyse hepinizden çok çok çok çok teskür edrm saolun :D |
kardeşim sen delikanlı adamsın sana onur abinden bir tavsiye kafana şapkadan başka bişey takma buda gelir geçer diyeceksin gelene hay hay gidene baybay taktik bu ;) |
aşk,meşk ancak 19'dan sonra doğar güzeLim..o yaşLara eriştiğinde geriye dönüp güLümseyeceksin :)o yüzden şimdiden üzme kendini.. umursama hiçbirşeyi.. zaten 1-2 hafta içinde unutursun.. herkese derim..ben gibi oLun..hiçbişeyi tınLamayın..inanın herzaman Kazanırsınız..aşk hiç iyi birşey değiLdir her zaman.. |
Ferhatcıgım hala o kız için üzülüyormusun :) |
Ferhat üzülme sen kafana takmaya değmez o mahlukları :D:D:D |
amaaaaaannn başka dertmi yok üzüldügün şeye bak kız meselesi :) salla gitsin ayrıca kızların hepsi öle deil tabiki canım gerçek sevgiyi bulunca anlarsın bulabilirsen tabi :) |
Türkiye`de Saat: 15:44 . |