![]() |
:( esma... gitme dicem de kararını vermişsin ... elveda tatlım kendine çok iyi bak :) seni çok özlicem :) |
Seninle tanışamadımm doru düzgün ama tanışsaydımm memnun olurdumm.:( Kararından dönmeyecek gibisin ama umarım bu kararından vazgeçersinn Kendine çokk iyi bak.Hayatında sana başarılar diliyorumm.Hoşçakal |
saoL teşekkur ederım hoLigan (: bende sizleri çok özlücem... foruma girmeye çabalıcam zorda oLsa (: |
Tamamen bir gidiş olamaz bu...:( Çok kızarım Esma,ona göre...Arada ziyaret edeceksin,tamam mı ?Seni kocamaaaaaan öpüyorum canım,kendine çok iyi bak...En kısa sürede bekliyoruz.Canım kızım.;) |
Çok özlicem çookkk :( :( Kendine çok iyi bak, hep mutlu ol... Sevildiğini hiç unutma kızkardeşim :) |
Bu ne sevgii yaaa kıskandım yaaa....Bende mi gitsem acep..:D:D:D |
Gelmeee, gelmeee ,gitmeeeeeeeeeeeeee, görmeeeeeee , sevmeeeeeeeee hiç düşmeeeeeeeeee Benim düştüğüm gibi bu aşkaaaaaaaaaaaaa ... Kııızz bu sarkıyı kim sölicek şimdi ?? Gitme :) gidiosanda sesinden mahrum kalmıyalm :) |
saoLun saoLun saoLun bende sizLeri çok seviyorum sizLer sayesinde ayaktayım ben herşeyim sizsiniz Lan ;) |
yaa bize kim rap yapcak esma :mad: hiç düşündünmü bakem :D dayak yicen hee:D otur oturduğun yerde:D bende giderim bak :D |
Her gidişin Bir dönüşü vardır. Unutma gelirsin yine geldiğnde belki bazıları olmaz yenileri olur ama BESİKTASFORUM her zaman burada kendine iyi bak arkadaşım |
Türkiye`de Saat: 12:40 . |