![]() |
bir kızın bir erkeğe pat diye söylememesi gerekenler sizce nelerdir??? bir kızın bir erkeğe pat diye söylememesi gerekenler sizce nelerdir??? |
hamileyim :D |
ilk ben başlayayım bari...alışverişe çıkalım hayatım?...çileden çıktıkları andır... |
neden kalpten mi gidiyorsunuz o zaman dünya başınıza yıkılıyor kahretsin bittim ben diye :):) |
hamileyimm :))))))))))))))))))))) katılıyorum kardeşimeee |
sadece bu kadar mı? vay bende her söylediğimize kızıyorsunuz sanmıştım...:) |
Alıntı:
|
sen beni mutlu edemiyorsun galiba ....:):) |
kız : aşkııım,sen beni sevmiyorsun dimi?...aha gelde katil olma |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bak ne aldım kelimesi sanki sana hediye almışgibi konuşup üzerime nasıl olacak ,rengi nasıl cart curttt |
Alıntı:
|
kız : tam evden çıkarken dur ben bi tuvalete gideyimmm :):) erkek : hasminallahhhh laaa 15 saniye önce aklın nerdeydi :):) |
Alıntı:
|
bak sen olmaz ama aşkım ya ben senin her istediğini yapıyorum ya lütfen dediyse ne olacak ramazan ....:):) |
hayatım bu kıyafetin altına bu ayakkabı oldumu...nasıl oldum?:)) |
Alıntı:
|
bak sen bana böyle diyen birisi olmadı valla önce teste tabi tututyorum ben....:)) "pazargünü gençler birliği maçının olduğu gün için kız arkadaşınız ne diyecek bakalım..."aşkitommmmm...hani birlikte maç izleyecektik ya... onun yerine piknik yapsak olur mu arkadaşlarla ...ben geliriz dedim...:):):)gideriz di mi....:):) |
Alıntı:
|
güzel bir fikir...:)valla bende sizi kızdıran birçok kelime var sanıyordum yanılmışım...biz meleğiz ya... hiç pot kırmıyoruz...bak size söylenmeesi gerekn hiçbirşey yok :):) |
yaww alışkınız umursamaz olmuşuz açıkcası pehh sallamıyoz :):):) |
o gömleğin üzerine o kravat olmamış....ben olmasam...sen hiçbirşeyi yakıştıramazsın....iyiki ben senin sevgilinimde zevkle uyumlu giyinorsun... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
evet.....%100 öyle oluyordur....eee biz kızlar zevkli yaratıklarız... |
yanı ıkı harften olusan bu kadar kucuk bı cumleden cıkardıgın sonuc buysa tebrık ederım senı :D:D:D |
-gene hangi zillinin yanından geliyon :):):) -beni hiç aldatmadın dimi hayatım -zıkkım iç körolasıca herif :):) |
top taç a mı çıktı goll mu oldu hayatım :):):) |
ofsayt nedır ? anlayabılene kadar zaten mac bıtıyo hele hele takım galıp degılse bu durum ıı ce ıgrenc bı durum halıne gelıyo her defasında sordugu ofsayt ne hayatın bellı bı sureden sonra ıskence yapılıyormus hıssı verıyo :D:D |
Alıntı:
|
hayatım futbolun kuralları voleybolunkinden neden bu kadar farklı ? voleybolda ofsayt yok ama:):):) |
ccanım neden hakemler kart görmuyor :D |
aşkım neden bizim futbolcular bizim kaleye koşuyorlar karşı tarafa gol atmayacaklar mı...kendi kalemize mi atacağız aşkım...anlamadım sen beni anlamıyorsunn....:) neden her golden sonra ortaya topu koyuyorlar onu anlamadım...kaleci başlatsın olmaz mı ....:):)buna birebir şahit oldum kız arkadaşım erkek arkadaşına bunları sordu ve erkek arkadaşının söylediği tek kelime var bir daha seninle futbol maçı izlemeyeceğimmm. bu kadar bitttiii... |
bizimkiler kırmızılar mı?:D |
neden kırmızı kartı ilk önce göstermedi o futbolcuya.. kırmızı daha güzel ...ateşli....:)neden sarı kırmızı kartlar ...:):) |
Alıntı:
|
bizim kale neresi canım ?...yada ne tarafa atacaz hayatım ? |
staddasınız maçın en heyecanlı yerinde aşkım benim lavaboya gitmem lazım.. makyajımı tazelemeliyim..... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:24 . |