![]() |
esmer diyince aklınıza gelenler..._? yoğun istek üzerine açılmıştır:Dtek sorumlu ben değilim,dimi abla:D istediğimiz herşeyi paylaşabiliriz resim vb.kişisel yorumlarınız falan...;) |
İlk aklıma gelen sensin Meltem :D:D |
Alıntı:
başka başka:D |
ben :D:D sonracıma hazel ablam :D:D |
Alıntı:
|
Tyra Banks geliyor...ehüehü |
:D:D şeyide unutma,dur google dan bakim da yazim:D buldum:D: Nicole Scherzinger :):) |
Birçoğumuzun merhum Kemal Sunal'ın sesinden dinlediği şu türkü geliyor :D:D Esmerim biçim biçim Ölürüm esmer için Alem bana düşmandır Esmer sevdiğim için oy Hele loy loy loy kibar yarim esmerim oy Hele loy loy loy güzel yarim esmerim Esmer bugün ağlamış Yüreğini dağlamış Kara kaşın üstüne Siyah puşi bağlamış oy Hele loy loy loy kibar yarim esmerim oy Hele loy loy loy güzel yarim esmerim Bir taş attım havaya Geldi düştü araya Onbeş kızı kandırdın Bir şişe lavantaya oy Hele loy loy loy kibar yarim esmerim oy Hele loy loy loy güzel yarim esmerim |
Alıntı:
|
ve bu şarkı;) NE KADAR SÖYLESEMDE İNANMAYIN BEN ONU ÇOK SEVDİM AĞLASAMDA GÜLSEMDE YALANDAYIM BELLİ ETMEDİM.... YARALI YÜREK BANA SENİN AŞKIN GEREK ŞİMDİ ONUNLA MUTLUSUN DEMEK GEL GEL GEL ELLERİ CENNET KOKAN YARİM HİÇ GEÇMEDİ SENİ SEVEN BU HALİM SENİ ÇALAN ŞİMDİ MUTLU ŞİMDİ ZALİM ÇOK ÖZLEDİM SENİ ESMER YARİM.... |
Türkiye`de Saat: 13:49 . |