|  | 
| 
 esmer diyince aklınıza gelenler..._? yoğun istek üzerine açılmıştır:Dtek sorumlu ben değilim,dimi abla:D istediğimiz herşeyi paylaşabiliriz resim vb.kişisel yorumlarınız falan...;) | 
| 
 İlk aklıma gelen sensin Meltem :D:D | 
| 
 Alıntı: 
 başka başka:D | 
| 
 ben :D:D sonracıma hazel ablam :D:D | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Tyra Banks geliyor...ehüehü | 
| 
 :D:D şeyide unutma,dur google dan bakim da yazim:D buldum:D: Nicole Scherzinger :):) | 
| 
 Birçoğumuzun merhum Kemal Sunal'ın sesinden dinlediği şu türkü geliyor :D:D Esmerim biçim biçim Ölürüm esmer için Alem bana düşmandır Esmer sevdiğim için oy Hele loy loy loy kibar yarim esmerim oy Hele loy loy loy güzel yarim esmerim Esmer bugün ağlamış Yüreğini dağlamış Kara kaşın üstüne Siyah puşi bağlamış oy Hele loy loy loy kibar yarim esmerim oy Hele loy loy loy güzel yarim esmerim Bir taş attım havaya Geldi düştü araya Onbeş kızı kandırdın Bir şişe lavantaya oy Hele loy loy loy kibar yarim esmerim oy Hele loy loy loy güzel yarim esmerim | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 ve bu şarkı;) NE KADAR SÖYLESEMDE İNANMAYIN BEN ONU ÇOK SEVDİM AĞLASAMDA GÜLSEMDE YALANDAYIM BELLİ ETMEDİM.... YARALI YÜREK BANA SENİN AŞKIN GEREK ŞİMDİ ONUNLA MUTLUSUN DEMEK GEL GEL GEL ELLERİ CENNET KOKAN YARİM HİÇ GEÇMEDİ SENİ SEVEN BU HALİM SENİ ÇALAN ŞİMDİ MUTLU ŞİMDİ ZALİM ÇOK ÖZLEDİM SENİ ESMER YARİM.... | 
| 
 Alıntı: 
 valla aklıma ilk sen geldin :D:Dmuhabbeti geçmişti ya :D:D... | 
| 
 ne muhabbetler dönüyor aranızda:D | 
| 
 öyle esmer yazınca pek anlayamamıştım :D:D | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 ya noluyo ne cephe aldın:Döylesine sordum:Dvalla:D | 
| 
 Alıntı: 
 açıklık getireyim bari konuya :D:D Ozan ile konuşuyorduk, o da esmerleri savunuyormuş, sarışınlara düşmanlık derecesinde hemde :D:D Di mi Ozan? :D | 
| 
 aynen :D:D...ama arada renk olsun ya :D:Dhep esmer nereye kadar...:D:D:D | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 number one esmer + kumraL no sarışınn :D | 
| 
 kızılda olabilir ama biraz:Dama sarışın asla:P | 
| 
 evt evt onlarda olabilir  :D | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 biliom canım kızıllara da lafımız yok sarışın olmada ne oluyosan ol :D:D | 
| 
 :D:D | 
| 
 aklıma bir de Nükhet Duru ile Sibel Can'ın sunduğu "sarışının adı esmerin tadı" programı geliyor :D:D | 
| 
 ııııyyykk esmerlerin yüzkaraları:D | 
| 
 sarışınlarda alem oluyo ya :D | 
| 
 kime dedin onu Meltem :D:D | 
| 
 ne biliyim nükhet duru esmer değilmi:Döyle hatırlıyrm:D | 
| 
 esmer esmer :D:D sen takılma ona, programın adı önemli :D:D | 
| 
 dimi gerçi:) | 
| 
 ilk aşkım:(:(:(: gelmez olsaydı:(:( | 
| 
 sarışının adı esmerin tadııııııııııııııııııııı | 
| 
 esmer olsun 10 trilyon borcum olsun :D ama bizimki duymasın zaten duyamaz duysada anlamaz allahın sarışını :D (not:sarışınlar kızacaksa konuyu açanlara kızsın :D) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 |