![]() |
hoşgeldin 2009!! şimdiden herkesin yeni yılını kutlar sağlık ve esenlik dilerim.inşallah 2008 de olmayan dilekleriniz 2009 da olur...(biras acele oldu ama:)) |
Baya acele oldu be kardeşim :) Saol kardeşim, herkes 2009 yılında gönlünden nasıl geciyosa öyle yaşar ve Beşiktaş ' ımız Şampiyon olur... |
ferhat bence acele davranmadın çünkü 2009'un ilk gününe girmis bulunmaktayiz 2-0-0-9 bir önceki seneden daha güzel geçmesi dileğiyle happy new year...:santaclaus: http://www.hizliresim.com/2008/12/29/9944.jpg http://www.hizliresim.com/2008/12/29/9952.gif |
umarım siah ßeas ßasarıLarLa we qüLücükLerLe doLu ßi yıL oLur heßimiz icin :) |
Herkes umarım yeni yilda her daim mutlu,bol parali ve sıkıntısız bir hayat geçirir..Sanırım cok sıradan oldu ama :) |
GoodBye 2008 welcome 2009 yeni yılda herşey gönlümüzce olsun aşk,para,huzur,mutluluk,esenlik veda daha nice güzel temennilerimle bütün beşiktaslı arkadaslarımın yeni yılını kutlarım By Artist . . . ;) |
yeni yıldan herkesin istediği gibi herşeyi istiyorum :):) |
insallah besiktasimiza 2009 ugurlu gelir .....ve bütün besiktasforum.net siyaretcilerine nice bol kasancli yillar diler..umarim aileriyle güzel bir yilbasi gecirir..... |
Herkesin ve özellikle Beşiktaş aşıklarının yeni yılı kutlu olsun... Sağlık, mutluluk ve ŞAMPİYONLUKLAR getirmesi dileğiyle ;) |
Öncelikle vatanımızın terör belasından kurtulmasını dilerim..Sağlıklı ,mutlu ,huzurlu nice nice yeni yıllar kutlamak ümidiyle..Esen kalın : ) |
umarım beşiktaşım şampiyon olur 2009da ve türkiye terör belasından(dünyada)temizlenir artık...kendim için bişey dilemiyrm,sizler umarım mutlu olursunuz... |
Kutlu Olsun... Sevgili Arkadaşlar... Acısıyla,tatlısıyla 2008 i geride bıraktık..Kimimiz için güzel ve hatırlanası,kimimiz içinse acılarla dolu unutulası bir yıl oldu..Zaman zaman üzüldük ,zaman zaman sevindik..Herşeyin insanlar için ve acının da sevincinde yaşamın bir parçası olduğunu hiç bir zaman aklımızdan çıkarmadan; "2009 YILININ,HEPİMİZ İÇİN MUTLULUKLARLA VE UMUTLARLA DOLU,YEPYENİ SEVİNÇLERE GEBE,SAĞLIKLI,NEŞELİ SEVGİNİN EKSİK OLMADIĞI HUZURLU BİR YIL OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM" Hepinizi çok seviyorum sevgili kardeşlerim....:santaclaus::beer: |
bende tüm renkdaşlarımın yeni yılını kutluyor,mutlu,huzurlu,para ve şampiyonluk dolu günler diliyorum.. not : bizde seni seviyoruz abi..:D |
GoodBye 2008 :five: Welcome 2009 :dancing::party: Besiktasforum.Net ailesine hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım huzur,sağlık,mutluluk,aşk,para vs vs . getirmesi dileğiyle . . . mutlu yıllar . . . :):):) |
|
Alıntı:
|
Geçen her saniye ömrümüzden alıp götürsede,önemli olan; an'ın farkında olarak güzel yaşamak. Sağlığınızın,Dostlarınızın,Tüm Sevdiklerinizin ve Şansınızın yanınızda olduğu nice mutlu yıllar diliyorum.... :p:party: Not: İrfan abim güzel dileklerin için teşekkürler.. İyiki varsın, seni seviyoruz :) |
Forumdaki herkesin yeni yılını kutluyorum,sizlerle birlikte çok güzel vakit geçirdim.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,sizleri seviyorum...İyi ki varsınız ve iyi ki sizlerle tanışmışım. |
ablam benim sende iyiki varsın, seni çok seviyorum... hep mutlu ol emi :p |
Sağol Semracığım,sen de...:) |
2009 yılın herkese para ve sampiyonluk getrmesını dılıorum ztn diğerleri vardır :D:D |
Herkesin Yeni Yilini Kutlarim ... Saglik, Mutluluk, Sevgi, Basari, Sampiyonluk, .... Tabi ki en onemlisi Saglik ... 2009 Yili BESIKTASIMIZ için hayirli ugurlu olur insallah ... http://farm4.static.flickr.com/3166/...5f4b4b.jpg?v=0 |
irfan abi benide seviyormusun:D:D |
bizde seni seviyoruz abicim aynı dileklerle |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Herkezlere mutlu sağlıklı bol paralı krizsiz :) bi sene dilerim ama bu ülkede zor bahsettiklerimin bi kaçı.. |
HaPpy neW yeAArrrr .. :D |
Alıntı:
|
Yeni bir yıl Yeni umutlar Yeni başlangıçlar vakti… Tarlada mutluluklar ekilen Hasat zamanı başarılar biçilen Sağlığın huzurun hep beraberimizde olduğu bir yıl dilerim…. |
Yürü be :D tşkler |
yeni yılın herkese başta sağlık.mutluluk ve huzur dolu günler getirmesi ve saygı ve sevgi içinde yeni arkadaşlıklar ve dostluklar la beraber daha nice yıllara beraber ce geçirmeyi dileyerek herkese sevgi ve saygılarımı yolluyorum herkesin yeni yılı kutlu olsuuun :D |
nıce mutlu senelere sevdıklerınızle saglık,mutluluk,huzur ve bol kazancla gırmenızı dılerım. Hepiniz iyi ki varsınız ve ben sızı tanımısım |
2009'un Kellere saç, Hastasına maç, Züğürde para, Sıvacıya mala, işsize iş, Dişsize diş, Olmayana çoçuk, Üşüyene gocuk, Rakıya buz, Yemeğe tuz, Nazar değmişe hoca, Evde kalmışa koca, Dırdırcıya akıl, Onu çekene sabır Vermesini dilerim. Herşey gönlünüzce olsun. Mutlu yıllar... :p biraz önce gelen bir maildi, çok hoşuma gitti paylaşayım dedim :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
happy christmas :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İyi seneler.. |
Türkiye`de Saat: 11:55 . |