![]() |
Bir gelin daha yuvadan uçtu ( resimli anlatım ) :):) Forumumuzun eski yöneticilerin den Gülname ( ablam) 12 Nisan da Ankara da evleniyor . Allah bir yastıkta kocatsın. Mutluluklar dilerim ablam ;) Enişte üzmesin üzerse tüm forum üzeriz onu :D Tarih 12 Nisan. Yer : Karşıyaka iş merkezi müzikhol düğün salonu/ ANKARA Saat : 15:30 TÜm Besiktasforum.NET üyeleri davelidir... |
hooba :D:D Tebrikler..Mutluluklar dilerim..:party: |
:) evet arkadaşlar ankarada olan olmayan tanıdığımız tanımadığımız herkes davetlidir. damat malesef fbli kıztarafı olarak ağırlığımızı koymalıyız:) |
ayrıca dişi kartalımıza bi süpriz yapmayı düşünüyorum ilginç önerilerinizide bekliyorum:) |
Allah mutlu etsin bir ömür : )) |
bu ne ya yaz geldi herkes evleniyor:D:D |
Mutluluklar.. |
Bu da mı fenerli :D Bizim enişteler niye böyle onuda denetlicez ozmn :D |
gulname mutluluklar dılerım :) yanlız bu ne ya forumda yaprak dokumu basladı :D |
ayyy inşallah bir ömür boyu mutlu olur o güzel yüzü hep gülsün:):) |
Alıntı:
Sıra da aLeN var :D |
arkadaşlar hadi fikir üretin ya:( |
Gülnamecimmmmmmm :) Allahtan hayırlı ve beraber mutlu huzurlu sağlıklı bir ömrü beraber paylaşmanızı temenni ediyorum . Allah Sizi birbirinize bağışlasın |
Alıntı:
kısmet metın :) |
Allah mutlu mesud etsin evlenen evlenene noluyoz:) |
Alıntı:
|
hayırlısı canım:) |
annaaaa evlenen evlenene :D Gülname ablamız, Allah sizi birbirinize bağışlasın, ömür boyu mutluluklar:) |
allah bir ömür mutlululk nasip etsin |
bir günde bir evlilik haberi yeter ya forum ne oluyor size şaka şaka tebrikler gül mutluluklardilerim |
mutluluklar(: |
mutluluklar dilerim... |
Mutluluklar dilerim.. Artık sıra bende :P:D:D |
mutluluklarr=) |
ne iş uLan :D moderatorLerimize bak yah :D aLLah mutlu mesut etsin ... darısı başıma :D yok keramet moderatörLükte ise bende varım :D |
Alıntı:
Yok pek bi alakası bu tesadüf olsa gerek:D İş modlukta olsa çoktan çoluk çocuğa karışmıştım:D |
Alıntı:
|
:) MutLuLukLar diLerim.. |
Alıntı:
Ben kendimi kanıtlamış bir üyeyim seni kaale almıyorum:D Hem renkli olmakta iş yok böyle daha güzel:D Erkek adam renkli üye olmaz puhaha :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen kimsin bana hesap soruyorsun la :D Çömez:D |
Alıntı:
|
Mutluluklar ... :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yo gayette normal bu ortam öyle nefes veren kimse yok:D |
:D konuLarı hep dagıtıyon :D adamı sinirLendirme :D:D: üfLim mi ensene upuk :D olum harbi sicilime bir cizgi daha geLcek sus artık :D |
mutluluklarr ...damat fblı olması kotu olmuss ınsallah dogru yollu bulur |
allah mutlu mesut etsin :) mutluluklar :) |
ÖmüR Boyu MutlulukLar Dilerim . . . |
rabbimden gülname ve eşine huzur mutluluk ve ömürlerini bir yastıkta bereber geçirmelerini dilerim darsısı bekarlara inşallah |
| Türkiye`de Saat: 03:15 . |