![]() |
Pankart Oylamamız Başlamıştır !!! Evet arkadaslar,pankart konusunda sizlere danışmak istedik Sizin görüşleriniz doğrultusunda pankartımızı seçeceğiz pankart ebatı : 1= (150x300) 2=(160x300) Pankart 1 http://img2.imageshack.us/img2/3559/pankart1.jpg Pankart 2 http://img9.imageshack.us/img9/3905/pankart2r.jpg |
Yakıyorsak Aşkımızdan... Bence 2. Pankart |
pankart 1 süper olmuşşş:) |
Kü , 2. Pankart Görünmüyor abi düzenlermisin ? |
yaw iki pankartta güzel ben hangisini seçeyim şimdi :D |
Ezik sevgililere İnat yaşasın BeşiktAŞK lı hayat:D 2 side güzelde Kü bu hafta icin mi yapılacak bu |
1. pankart daha güzel bence;):) |
2. pankart :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
her iki pankarta da beşiktaşforum.net ve logo daha belirgin büyüklükte olursa daha güzel ve belirgin olur bueda önemli olan bu pankartı kimin yada hangi gurubun açtığı bu nedenle büyütülmesinde yarar var |
Alıntı:
toplaayalım para aramızdaa yapalım ikisini :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Seçtiniz pankartı Lütfen şıkta beLirtin yoksa dikkatte aLınmayacak yukarta bi tıklamanız yeter :D |
Alıntı:
tamam tamam bir çok etkeni gözönüne alarak bu zor kararımı ikinci pankarttan yana kullandım :D |
ikiside güzel olmuş(: ama 1.pankart dedim... |
1.pankart :) |
Alıntı:
|
olacak 1 olsunn anlamı cokkk |
pankart 1 kesinlikle harika ... |
Yakıyorsak Aşkımızdan !! |
pankart lar guzelldeee ısın maddı yonu nasıll olacak paralar nere ye yatıralacakkkk kımın hesabınaaa |
Alıntı:
|
bence 1. si daha güzel |
Pankart 1! |
PanKart 1 Güzel GözüküyoR Pankart 1 tercihimdir . Emeği geçenlerin emeğine Sağlık . |
Alıntı:
abı sectım bennn 1 dıyorummm gormemısın galıba:D |
emegı gecenlere tesekkurler 2'side cok guzel ama benım tercıhım 2. 2.pankart bıraz degısıklıge ugramıs orjınalı Senin İçin İstanbulu Yakmaktan Vazgeçtik Ölmeyi Planlıyoruz |
ikiside güzel ama bence 1. pankart :) |
Alıntı:
|
OooOOooO iki olsun iki ... iki olsun iki iki olsun iki ............ :D:D:D |
Alıntı:
tamam kardesım ;) |
Alıntı:
|
Yanıyorsak Yakıyorsak Ne yapıyorsak aşkımızdan |
2 nci pankart daha güzel... |
2 numara süper olmuş, ellerine sağlık kü :) baskılar ücretsiz yapılır, yardımcı olabilirim bu konuda, bilginize kü bey :) |
1.pankart |
Alıntı:
|
pankart 2 bencede |
Türkiye`de Saat: 05:17 . |