![]() |
Biricik Ablamız Alpler'in Doğum Günü :) Yaşa. Sev. Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında ablam. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara ablam :) İyiki varsın, iyiki bizlerlesin ;) http://img239.imageshack.us/img239/1200/doumgndt1.jpg |
Semracığım,ağlattın beni ya...Çok çok çoookkk teşekkür ederim canım.Pasta süper,ben de sizleri çooookkkk seviyorum. |
http://img111.imageshack.us/img111/4...stacopymu0.jpg Heyoo Heyoo bugün Ablamın doğum günü..İyi ki Doğdun Ablam İyi ki varsın..Nice Nice Bol Kazançlı,Sağlıklı,Mutluluklarla dolu,Huzurlu,senelere AbLam..Allah Ahmet Erkan'ı sana Bağışlasın Ablam..birlikte hep mutlu olun inşallah..İyi Ki Tanıdık seni Ablam..Angelinalı Pasta Saldırın gariiii...:D:D |
Ablam benim umarım o gözyaşı mutluluktandır.. Rica ederim ablam, sen herşeye değersin, bizlerde seni çok seviyoruz. Özelliklede ben :D |
Evet,mutluluktan Semracığım,çok duygulandım gerçekten de...Tekrar teşekkürler... Ramazan,sana da çok teşekkür ederim ablası...Ben de iyi ki sizleri tanıdım.Allah sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Hep birlikte torunlarımızı da görmek kısmet olur inşallah...Bu arada o pastayı kesmeye nasıl kıyacaksınız yahu?:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Nice mutlu yıllar Hazel....Ramocuum..o paztanın Adriana lısı yokmuuu:D |
Adriana kesmiyo mu abi?? :D:D |
ben memnuniyetle büyük bir zevkle keserim ablam :D:D |
Olsaydı eminim o pastadan gönderirdi İrfan Bey...:D Çok teşekkür ederim İrfan Bey,aradaki farkı kapatıyorum,bekleyin beni 48'e ne kaldı ki?:D |
Evet,Semra bunlar kıyıp da o pastayı kesemeyecekler,en iyisi biz yapalım bu işi...:D Gerçi kesmeden yemeyi düşünüyorlarmış,nasıl olacak ki?:D Aklıma bir şeyler geliyor ama neyse...:D:D:D |
canım ablam doğum günün kutlu olsun... sevdiklerinle mutlu,huzurlu nice nice senelere...herşey istediğin gibi olsun ömründe... |
ablacımmm doğum günün kutlu olsunn nice mutlu senelere benimle ama bensiz olmazz:D:D:birthday: |
görgüsüz bu ramazan gardaş, kesilmeden yenir mi hiç pasta :D:D benimde aklıma bişeyler geldi ablam, acaba aynı şeyi mi düşündük :D:D |
sadece Fotoğraf karesini alacak şekilde kesecem:D:D..Oda benim zaten..Gerisini siz yersiniz:D:D |
Ablacım doğum günün kutlu olsun. bu güzel günün şerefine şiir yazayım ilham geldi:D:D |
Çok teşekkür ederim Bedriye,Çağla ve Bekir...Sizsiz olur mu hiç Çağla? İnşallah hep birlikte nice nice yıllarımızı birlikte kutlamak nasip olur. Bekir,tutmayım seni,yaz ablası...:D Semra kesinlikle aynı şeyi düşünüyoruz.:D Ramazan başka türlü düşünmüştüm aslında...:D |
Ramazan sen otur kendin ye o pastayı, bize pasta mı yok :D:D 10 çeşit pasta yaptırırım ben ablama :D:D |
Valla yaptım zaten Semracığım...:) Çikolatalı hem de,istersen meyveli de yaparım. |
Hıh Kendi pastamı kendim yerim bende..İster keserim ister kesmem..Ohh :D |
Sana da var Ramazan,aşkolsun...Yaptığım zaman elim aza gitmez hiç,dev bir pasta oldu.:D Sen yine de evde yeme o pastayı da ne olur ne olmaz.:D |
Mutlu Yıllar Bu gün dünyayı istediğin bir renge boya. Rengârenk batan günü al karşına. Bir renk, de kendinden kat. Çocuklar gibi saf, temiz ve berrak. Kapat gözlerini bir hikâye yarat. Vazgeçme hissedilir biraz, da sıcaklığını kat. Kalbinde, ki elleri bırakma sıkıca tut. Çünkü varlıktır sevgiye en güzel kanıt. Yalnızlığın saltanatını sür, sür ama. Birikmiş sevginden, herkese bir parça ver. Bir tebrik, bir arama bin umuttur insana. Mutlu yıllar, mutlu yıllar sana....... |
Ellerine sağlık ablam :) tek başına nasıl istersen öyle ye ramazan gardaş, ister kes ister kesmeden ye :D:D |
Doğum günün kutlu olsun hazel ablam nice senelere insallah hep beraber |
ooo abim döktürmüş yaa çok güzel olmuşş:) |
Alıntı:
|
Bekir bu ne böyle ablası ya,süper...Çok teşekkür ederim.İlle de abla ağla diyorsunuz ya,çok duygulandım ben,gözlerim doldu valla...İyi ki sizler gibi pırıl pırıl,saygılı gençlerle tanıştım,hepinizi çok seviyorum. Murat,çok teşekkür ederim canım kardeşim,inşallah hep birlikte nice yıllara... Semra,Ramazan bence o pastayı evde yemesin...:D Ramazan ben sana pasta gönderirim ablası...:D |
bekir maşallah maşallah :D ne güzel yazmışsın öyle ilham arada geliyo ama tam geliyo galiba :D:D |
Ablam boşver başına dert almaya pek hevesli, evde yesin, iyi hazmeder :D:D |
Alıntı:
ilham duruyo duruyo bi geliyo tam geliyo:) |
Doğru valla Semra...:D Bekir'e bu aralar bir şeyler oldu Bedriye,bir kerecik de olsa bana da gelse bu ilham.:D |
eee ablacım önemli olan ilhamı çağırabilmek:D ben bunu yapabiliyorum:D |
Bana da öğret Bekir...:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
banamı hava yapıyon, hıh :D:D |
Tamam Bekir..:D Gönderirim Ramazan,sen eve o pastayla gitme,hayatın kararmasın kardeşim.:D Semra'ya da gönderirim ki...:) |
gidene kadar yolda yerim ben onu :D:D |
Alıntı:
Bu aklıma gelmemişti,en doğrusunu yaparsın Ramazan...:D |
Türkiye`de Saat: 19:07 . |