![]() |
Olsaydı eminim o pastadan gönderirdi İrfan Bey...:D Çok teşekkür ederim İrfan Bey,aradaki farkı kapatıyorum,bekleyin beni 48'e ne kaldı ki?:D |
Evet,Semra bunlar kıyıp da o pastayı kesemeyecekler,en iyisi biz yapalım bu işi...:D Gerçi kesmeden yemeyi düşünüyorlarmış,nasıl olacak ki?:D Aklıma bir şeyler geliyor ama neyse...:D:D:D |
canım ablam doğum günün kutlu olsun... sevdiklerinle mutlu,huzurlu nice nice senelere...herşey istediğin gibi olsun ömründe... |
ablacımmm doğum günün kutlu olsunn nice mutlu senelere benimle ama bensiz olmazz:D:D:birthday: |
görgüsüz bu ramazan gardaş, kesilmeden yenir mi hiç pasta :D:D benimde aklıma bişeyler geldi ablam, acaba aynı şeyi mi düşündük :D:D |
sadece Fotoğraf karesini alacak şekilde kesecem:D:D..Oda benim zaten..Gerisini siz yersiniz:D:D |
Ablacım doğum günün kutlu olsun. bu güzel günün şerefine şiir yazayım ilham geldi:D:D |
Çok teşekkür ederim Bedriye,Çağla ve Bekir...Sizsiz olur mu hiç Çağla? İnşallah hep birlikte nice nice yıllarımızı birlikte kutlamak nasip olur. Bekir,tutmayım seni,yaz ablası...:D Semra kesinlikle aynı şeyi düşünüyoruz.:D Ramazan başka türlü düşünmüştüm aslında...:D |
Ramazan sen otur kendin ye o pastayı, bize pasta mı yok :D:D 10 çeşit pasta yaptırırım ben ablama :D:D |
Valla yaptım zaten Semracığım...:) Çikolatalı hem de,istersen meyveli de yaparım. |
Türkiye`de Saat: 05:44 . |