![]() |
Hıh Kendi pastamı kendim yerim bende..İster keserim ister kesmem..Ohh :D |
Sana da var Ramazan,aşkolsun...Yaptığım zaman elim aza gitmez hiç,dev bir pasta oldu.:D Sen yine de evde yeme o pastayı da ne olur ne olmaz.:D |
Mutlu Yıllar Bu gün dünyayı istediğin bir renge boya. Rengârenk batan günü al karşına. Bir renk, de kendinden kat. Çocuklar gibi saf, temiz ve berrak. Kapat gözlerini bir hikâye yarat. Vazgeçme hissedilir biraz, da sıcaklığını kat. Kalbinde, ki elleri bırakma sıkıca tut. Çünkü varlıktır sevgiye en güzel kanıt. Yalnızlığın saltanatını sür, sür ama. Birikmiş sevginden, herkese bir parça ver. Bir tebrik, bir arama bin umuttur insana. Mutlu yıllar, mutlu yıllar sana....... |
Ellerine sağlık ablam :) tek başına nasıl istersen öyle ye ramazan gardaş, ister kes ister kesmeden ye :D:D |
Doğum günün kutlu olsun hazel ablam nice senelere insallah hep beraber |
ooo abim döktürmüş yaa çok güzel olmuşş:) |
Alıntı:
|
Bekir bu ne böyle ablası ya,süper...Çok teşekkür ederim.İlle de abla ağla diyorsunuz ya,çok duygulandım ben,gözlerim doldu valla...İyi ki sizler gibi pırıl pırıl,saygılı gençlerle tanıştım,hepinizi çok seviyorum. Murat,çok teşekkür ederim canım kardeşim,inşallah hep birlikte nice yıllara... Semra,Ramazan bence o pastayı evde yemesin...:D Ramazan ben sana pasta gönderirim ablası...:D |
bekir maşallah maşallah :D ne güzel yazmışsın öyle ilham arada geliyo ama tam geliyo galiba :D:D |
Ablam boşver başına dert almaya pek hevesli, evde yesin, iyi hazmeder :D:D |
Türkiye`de Saat: 07:56 . |