![]() |
Erkek oLmak ! ERKEK OLMAK, hayatına kaç kadının girdiği,kaç kadını sevdiğin,kaç kadına aşık oldugun, Kaç kadınla seviştiğin DEĞİLDİR; kaç kadının seni özlediği,kaç kadının sevdiği aşık olduğu, kaç kadının senden vazgeçemediğidir! ERKEK OLMAK, geniş bir omuza sahip olmak DEĞİLDİR; kaç kadına o omuzlara yaslanacak kadar güven ve sıcaklık verdiğindir! ERKEK OLMAK, sadece yatakta iyi olmak DEĞİLDİR; sevmek sevilmek ve sevişmenin bütün olduğunu bilmektir; yaşamak, yaşatmaktır! ERKEK OLMAK, kalın bir sese sahip olmak DEĞİLDİR; nazik duygulu cümleler kurabilmektir! ERKEK OLMAK, Vurdu mu oturtmak 'tır ! ERKEK OLMAK, kıllı bir vücuda sahip olmak DEĞİLDİR; o vücutta nasıl bir kalp taşıdığıdır! ERKEK OLMAK, romantik bir ortamda güzel sözler söylemek DEĞİLDİR; o sözlerin arkasında durmaktır! ERKEK OLMAK, ağır eşyaları kaldırmak DEĞİLDİR; asıl ağır olan hayatın yükünü taşıyabilmektir ve paylaşabilmektir! |
Bırak bu işleri Mehmet :D:D..Seyirciye Oynama..:D Erkek ; Kodumu Oturtan Demektir..:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Her yerde ortalığı karıştırma Ramazan Gardaş :D:D |
ben daha pis seyirciye oynayıp beşiktaşlı olmak yeter dicem erkek olmak için :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ateş olsan Cürmü kadar yer yakarsın Semra Bacı:D:D |
kişi kendini ne sanırsa karşısındakini de öyle sanırmış ramazan gardaş :D:d |
O benim için değil de,senin için geçerli gibi duruyo..:D:D |
erkek olmak zor zanaat ulan! :D |
Ramazan Abi & Semra Abla Kavgasına Döndü Konu :) Kapatsammi acaba :D:D Kıskananlar Catlasin :o |
Çatlasın Mehmedim:D |
yaa hakkaten Memet yaa..trübüne oynuyon gibi geldi bana da..geçenlerde Adriana (LİMA) aradı, "İrfancıım,o attığın tokattan sonra sana çok kızmıştım ama şimdi anlıyomki sen haklıydın..biz kadınlar biraz kalın kafalıyız sen bakma kusuruma, erkek dediğin kodumu yıldızları saydırmalı" dedi..bende buna karşılık..ehm..şey adrianacıım..elim biraz ağırdır artık kusura bakmiican dedim..oda ; estağfurullah Adriana sana kurban olsun dedi...yaaa..işte buda böle bi anımdı paylaşiim dedim..hehehehe.. |
Alıntı:
|
sağol Ramocuum...estağfurullah...yakında Sakarya taraflarından ufak tefek tepkiler gelir ama aldırmayın siz...hehehe:D:D |
Valla abi kimse duymasın ama sen arkamdasın diye böyle konuşuyorum:D..çaktırma:D..Sana güveniyoruz:D:D |
Alıntı:
Tamam Abi , Bidaha Oynamam. Bu Güzel Anı İçinde Teşekkürler :):) Herzaman Arkandayız ve Yanındayız ! Falcata Ear-fuN Team ~ |
Aynen öyle bravoo erkek dediğin böyle olur işte. Byle erkeklere can kurban :D |
pışşııık !.. inanmıyorum size..önce "can kurban" dersiniz ..sonra da kurban edersiniz..:D:D |
Ayrıcalığın yok bu konuda :D:D herkes payına düşeni alır :D:D |
İnanma sen bunlara İrfan abi, kem küm etmeye başlarlar sonra :D:D |
inanmıyayım demi ?...:D |
inanma tabi abim ya :D |
Reklam kokan hareketler mehmet bunlar bırak adanalı ayaklrını :D |
Ben erkek olaydım siz görürdünüz o zaman erkek nası oluyomuş :D Keşke erkek doğsaymışım :) |
Alıntı:
o ağam Adanalı,Paşam adanalı :D |
Adanalıyık , Allahın Adamıyık ! ayik oLun :) |
nolii laa burdaa :D Mehmet hiç yakıştıramadım kardeşim ne bu böyle.. Kızdırmayın İrfan abimi allahıma dağıtır :D |
valla geneli ilk şıkları uyguluo bee istisnalar hariç:D:D:D |
ERKEK OLMAK, Vurdu mu oturtmak 'tır ! off bundan çok etkilendim :) |
Mehmet bu ne biçim konu:( amacın ne:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
hıc gerek yok vurmaya kırmaya erkek adam durusuyla bellı eder kendını :D mehmet benden sana tavsıye ;) |
ERKEK OLMAK, Vurdu mu oturtmak 'tır ! Mehmet baskılara dayanamayıp eklemişsin bunu :D:D gitmeyin çocuğun üstüne bu kadar yahu :D:D |
Konuya ilave yapılmasını kınıyorum.:D İlk açtığında öyle bir şey yoktu Mehmet,uyma sen onlara...:D:D:D |
o madde nerden çıktı bee:Dgörürsünüz sizz nihahaha çok hain planlarım vaar:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 13:52 . |