Alıntı: Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 992398)
yaa hakkaten Memet yaa..trübüne oynuyon gibi geldi bana da..geçenlerde Adriana (LİMA) aradı, "İrfancıım,o attığın tokattan sonra sana çok kızmıştım ama şimdi anlıyomki sen haklıydın..biz kadınlar biraz kalın kafalıyız sen bakma kusuruma, erkek dediğin kodumu yıldızları saydırmalı" dedi..bende buna karşılık..ehm..şey adrianacıım..elim biraz ağırdır artık kusura bakmiican dedim..oda ; estağfurullah Adriana sana kurban olsun dedi...yaaa..işte buda böle bi anımdı paylaşiim dedim..hehehehe.. | Kadınlar kalın kafalı derken???:D Yengeeeeeeeee!!!:D Alıntı: Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 992404)
sağol Ramocuum...estağfurullah...yakında Sakarya taraflarından ufak tefek tepkiler gelir ama aldırmayın siz...hehehe:D:D | Biri bana mı seslendi? :D Ben tepki göstermem İrfan Bey,bu konuda tepki gösterecek bir varsa o da yengemizdir.:D Alıntı: RamesooN´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 992406)
Valla abi kimse duymasın ama sen arkamdasın diye böyle konuşuyorum:D..çaktırma:D..Sana güveniyoruz:D:D | Ramazan yanlış kişiye sırtını dayadın kardeşim.:D Yenge geldi mi İrfan Bey seni yarı yolda bırakır haberin olsun.:D Alıntı: forza_bjk34´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 992783)
Mehmet bu ne biçim konu:( amacın ne:D | Evet,Mehmet...Açıklama bekliyoruz.:D |