![]() |
ben fakır adamım benım hıc bıseyımm yokk allah kahretsın parasızlıgıııı:D:D:DD::D |
2 yüzüncü yılforması 2 atkı biri yine 100.yıl bir baytak 40 yakın yavru kartal dergisi bir şifo mehmet ile röpörtaj yapaken poster 1 ailton ile röpörtaj yaparken poster röpörtajları ben ve kızım yapıyor tabi birsürü şifo mehmet zafer öğer ve şenol fidan fotoğrafı ve video yine aynı kişilerle piknik fotoları ve beraber halay tutuyoruz ve nevzat demir tesislerinin içinde çekilmiş fotolar odanın biri siyah beyaz ve perde ve battaniye beşiktaş amblemi şifo mehmet ile ve şenol fidanla cekilmiş tv görüntüleri bi kaç gazetede çıkan haberler hürriyet türkiye ve sabah gazetesi |
Herseyim Besiktas Zaten :) |
evınde fazlalıklar varsa ben alabılırm arkadaslar :DD: |
Hangisini sayayım benim ev kartal Yuvası gibi :) |
Alıntı:
|
3 tane forma (biri bu seneki çubuklu, biri geçen seneki beyaz forma, diğeri de geçen seneki arma forma) 2 tane atkı, 4 çeşit BJK bilekliği, 1 tane Kartal Yuvası yazan fare altı, 1 tane BJK terliği, 1 tane BJK kupası (dışında İnönü resmi olan), 1 tane BJK bardağı, bir sürü Beşiktaş dergisi, posterler falan filan:) |
Alıntı:
|
benim terlikimde vaar:tongue::D |
Alıntı:
gonlunden ne koparsa eskı meskı fark etmez yeterkı bu cocuk sevınsınnn:egg::egg: |
Türkiye`de Saat: 16:44 . |