![]() |
Çarşı Modlara karşı!! evet arkadaşlar bu bölümde modlara olan kinimizi dökelim:D:D ben başlıyorum;şifo birşeyide bil yaw ne zaman soru sorsam ben nerden bileyim diyor:DMod değilmisin şifo biliceksin:Dhaksızmıyım ama :Dmod olmak kolay değil:D (arkadaşlar konu sadece eğlenme amacıyla açılmıştır.Yoksa modlarımız bir tane bee:)) konuyu kapatan fenevli olsun:D |
heeyyyt ilk katılım bnden ne dersen arkandayım özyy'mmm:D:D:D |
:D senin olabilir ama ben düşündüm bulamadım hehee:D sonra bir daha düşünürüm:D ben sana daha çok karşıyım :D:D |
dokün bakalım ıcınızı hepsını tek tek okuyacagım neler dokulecek cok merak edıyorum . |
MetiN dinle beni :D:D beni banlamıştın yanlışlıkla 1.5 gün banlı kaldıydım yaw :D |
allaaah gökhan abi gelmişş:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Umarım benim hakkımda kötü birşey söylemezsiniz:evil::D |
Konunun Dişinda yorumLardan Kaçınalım arkadaslar. Madem Konu açıLmış Konuya göre yorumlar yapalim |
Alıntı:
|
tmm sana ayrı konu açıcam mell zaten çarşı melikeye karşı diye:D:D[/quote] gördüm ama senin gibisini görmedim Özlem ..kıza bak ben diyorum A sen diyosun Z töbe töbe:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
" Meyve veren Ağaç Taşlanır " Nediyeyim :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
dertler deryaa olmuşş bizde bir sandaal:D:D:D |
asagıdan yukarıdan yolun sonu suresız ban :D |
hayıııırrrr ktü bişe yapmıos yaa:D:D |
kubracım sarkı soyluyorum bende bısey yaptınız demıyorum kı :D |
Gökhana selam direnişe devam :D |
bir ima seziyorum bu şarkıda:D:D |
onların hepsi birer angeL:D:D:D nerden çıktı şimdi buu :D:D |
özy yaaaaa bak bura bak!!!! herkes konunun dışına çıkıo yaaaa:D:D:D edaaa hngi taraftasın:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
edıt |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
su modlara uyuz oluyorum cok havalıllıar :D:DD: hele metın ıle cagla sankı buyun dunya onlarınnnn :D:DD: ıkısı tam bı kıroo abıdesııı:DD:D:D: |
kapanmamışmıydı burası yaa:Doleyyy:D:D |
açtırdım şifoya:Dşimdi nerdeyse sabitleyecek:D:D:D |
Alıntı:
|
Akıllı olun Süper Mod burda:D Bence fazla dökmeyin icinizi :D Bu uyarı değil tehditdir:D |
biz buraya üye beklioss mod değil:D:D |
Hepimiz Üyeyiz :p :D |
Alıntı:
Çakma üye :P Senin ne işin var burda kırmızı :D Sorunlarım var ilgilen benimle :P :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Nasıl ilgileneyim :D Sonra pişman olma :D |
Türkiye`de Saat: 15:02 . |