![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dünyanın en komik filmi Sinema sanatçısı Kemal Sunal’ın başrolünde oynadığı “Şabanoğlu” filmi, dünyanın en büyük sinema filmleri veritabanında birinci seçildi. inema sanatçısı Kemal Sunal’ın başrolünde oynadığı “Şabanoğlu” filmi, dünyanın en büyük sinema filmleri veritabanı olarak kabul edilen ‘imdb.com’ tarafından “Tüm Zamanların En İyi 50 Komedi Filmi” listesinde birinci seçildi. Devam eden oylamada Charlie Chaplin, Woody Allen gibi dünyaca ünlü yönetmenleri geride bırakan filme ek olarak listede Sunal’ın rol aldığı 6 film daha yer aldı. “Hababam Sınıfı Tatilde” 13., “Kibar Feyzo” 14., Süt Kardeşler 20., Davaro 46. sırada bulunuyor. Şabanoğlu Şaban filminden kısa bir alıntı: Mynet - Video - real_hacker.max - Şabanoğlu şaban - çok komik ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | çok normal bir sonuç..100den fazla izlemişimdir..her izlememde gülme krizine giriyorum..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() | Bildiğim kadarıylan ilk 50'de 9 Kemal Sunal filmi var...Bu bile ne kadar büyük bir oyuncu, büyük bir komedi ustası olduğunu gösteriyor...Onun gibisi gelmedi, gelmez de, tekrardan Allah rahmet eylesin... Bende izler izler gülerim hala, Star hep verirdi aslında eskiden, şimdi de verseler de izlesek, boş dizileri izleyeceğimizi bunları izler, güler eğleniriz en azından... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kemal Sunal a büyük haksızlık yapıldı ona o kadar salak Şaban rolü verdilerki adam bıktı dediki benim üzerimden şu şaban karakterini alın artık bıktım dedi yok sen böyle iyisin iyisin diye dye adamı bitirdiler asla istediği rolü alamadı hep şaban kaldı şu adamın tek isteğini yerine getirmeyenlere yazıklar olsun...
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |