![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() |
HOKKABAZ ![]() Yönetmen: Cem Yılmaz, Ali Taner Baltacı Oyuncular: Cem Yılmaz, Mazhar Alanson, Özlem Tekin, Tuna Orhan, Tuncer Salman, Ayça Abana, Bahtiyar Engin, Caner Alkaya Senaryo: Cem Yılmaz Görüntü Yönetmeni: Uğur İçbak Müzik: Ozan Çolakoğlu Kurgu: Engin Öztürk Tür: Komedi Yapım: 2006 - Türkiye Dağıtımcı: Kenda Film Konu: İskender (Cem Yılmaz) hokkabazdır. Yani aslında sihirbazdır. Ama onun ve çocukluk arkadaşı Maradona’nın (Tuna Orhan) dışında herkes onun hokkabaz olduğunu düşünmektedir. İstanbul’dan hızla kaçmak zorunda kalan ikili, turne programına Sait’i (Mazhar Alanson) de dahil ederek büyük risk alırlar. Baba Sait, İskender’i takdir etmeyi uzun yıllar evvel bırakmıştır. Turne üçlüyü kaynaştırırken, aynı zamanda görkemli bir dağılmaya sebep olur. ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #10 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende Fragmani İzledİm BeĞenmedİm Bence Hayal KirikliĞi Olucak
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |