|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
10-10-2006, 12:31 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 31 |
ONLAR Orjinal Adı: Ils / Them Yönetmen: David Moreau, Xavier Palud Oyuncular: Michael Cohen, Olivia Bonamy Senaryo: David Moreau, Xavier Palud Görüntü Yönetmeni: Axel Cosnefroy Kurgu: Nicolas Sarkissian Tür: Korku Süre: 77 Dk. Yapım: 2006 - Fransa Dağıtımcı: 35 Milim Gösterim tarihi: 1 Eylül 2006 Editörün Notu: Gecenin bir yarısı telefon çalıyor. Karşıda anlaşılmaz bir ses. Evin içinden de sesler geliyor... artık çok geç, ONLAR içerdeler... Konu: Lucas ile Clementine, bir süredir Bükreş'te yaşayan Fransız bir çifttir. Lisede, Fransızca öğretmeni olan genç kadınla yazar kocası yeni yeni alışmaya başladıkları bu yabancı şehirde, bahçe içinde iki katlı bir evde oturmaktadırlar. Evleri şehrin banliyösündedir. Hayatlarından memnundurlar. Ta ki bir akşam herşey değişene kadar... Gecenin bir yarısı telefon çalıyor. Karşıda anlaşılmaz bir ses. Evin içinden de sesler geliyor... artık çok geç, ONLAR içerdeler. | ||
|
10-10-2006, 14:38 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 37 | izlemedim ben...
__________________ Besiktas JK . | ||
10-10-2006, 14:40 | #3 | ||
Beş-U-ktaş Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 22 | ya iCerde olan ne onuda söleyin beee | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |