![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() AVATAR fiLmi vizyona girmeden önce yapılışı konu edildi şimdide vizyona girdikden sonra 3 hafta içinde 1.2 milyar dolar geLir sağlayarak elde ettiği başarısı konuşuluyor. James Cameron’ın ‘Titanik’ten 12 yıl sonra çektiği, son yılların en büyük sinema olayı kabul edilen filmi, ‘Avatar’ oldu. 11 yılda hayata geçen, görsel efektleriyle bir ilk olan, sinema tarihinin en pahalı yapımı olarak kabul edilen film hakkını veriyor. 500 milyon dolarlık bütçe, daha önce kullanılmamış 3D tekniklerle ve klasik Hollywood yıldızlarının olmadığı bir kadro ile birçok testten sonra Avatar’ın bu başarısı sağlandı. James Cameron’ın 1994’ten beri kafasında olan proje; ‘Titanik’ten sonra çektiği ‘Ghost of Abyss’, ‘Aliens of the Deep’ gibi belgesellerle birlikte teknik olarak şekillenmeye başladı. Cameron bu belgeseller için üç boyutlu çekim yapabilen kameralar geliştirdi ve bu kameralar birkaç 3D filmde kullanıldı. James Cameron tarafından yapılan "Titanic" fiLmiyLe kıyaslanmaya ve hatta yarışmaya başLadı biLe. Titanic 1.8 milyar dolar geLir sağLamıştı.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gitmek istiyorum gidenler çok beğenmiş
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() ![]() | "Vizyondakiler" kısmına açtığım konuda ki resimler inanın hiçbirşey. Öyle süper bir görüntü yapmışlar ki, insanın gözleri ışıldıyor gerçekten anlatması zor. Ne yapın ne edin, bu filmin Real D 3D versiyonunu izleyin. Daha önce 3 boyutlu film izleyenlerimiz vardır, fakat bu yeni bir "çağ" diyeyim. Harika.. Biraz paraya kıymak gerekiyor ama.. Bu film hak ediyor.. Duygusallık,ihanet,savaş,kahramanlık,senaryo herşey mükemmel. İnsanoğlunun kendi kötü çıkarları için doğayı yok etme çabası ve verilen mesaj çok güzel!!! 500 milyon doları ilk duyduğumda "yoksa 65 milyon dolarlık Step Brothers gibi bol para harcanmış vakit kaybı film reklamını mı yapıyorlar?" diye düşündüm. Fakat gerçekten o paranın hakkını vermiş film. Tabi 10 milyar dolarda kazanır. *Gidin, pişman olmazsınız..
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | filmi izlemistim ama 3d degildi bugün 3d olanina gittim tek kelimeyle harika herkeze tavsiye ederim
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 47 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pc de izledim o kadar hoşuma gitmedi ama sinemada da izleyip fikrimi öyle söylemeyi düşünüyorum..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |