![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Drew Barrymore'dan sonra Cameron Diaz da yeni "Charlie'nin Melekleri" filmi için yeşil ışık yaktı.Serinin üçüncü filmi hakkında yöneltilen sorulara "Herkes bana sürekli bu soruyu soruyor. Sanırım bu biraz odaklanıp işe girişebilmemizle ilgili. Bu konuda hepimiz tembeliz!" şeklinde yanıt veriyor. Filmin yapımcılarından Nancy Juvonen ve Drew Barrymore ise üçüncü film hakkında olumlu konuşmaya devam ediyorlar. "Charlie'nin Melekleri 3! Bunun olmasını kesinlikle istiyorum!" diyor Drew Barrymore. Yeni filmle ilgili henüz bir adım atılmamasına rağmen bu filmde dördüncü bir meleğin oynayacağına dair söylentiler çoktan kulaktan kulağa yayılmaya başladı.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 51 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tembeliz demişler...Bunlardan bir şey olmaz azim olacak insanda ya... ![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bekleyelim bakalım,nasıl olacak?
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Niye umutlu değilsin Samet? ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |