![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yeni Iron Man filminde "Black Widow (Kara Dul)"u canlandıran Scarlett Johansson, başka bir filmde daha yine aynı karakterle beyaz perdede olmak istiyor. Natasha Romanoff ve onun diğer kişiliği olan "Kara Dul" isimli Rus ajan, Iron Man 2'nin en merakla beklenen karakterlerinden biriydi. "Iron Man hayranları Kara Dul'u çok sever ve yeterince desteklerlerse onun başka projelerde geri dönmesini sağlayabilirler ve ben de bunu umuyorum" diyor güzel oyuncu. Scarlett Johansson'un aktör eşi Ryan Reynolds, "X-Men Origins: Wolverine"de "Deadpool" karakteriyle karşımıza çıkmıştı ve büyük ilgi gördüğü için çok geçmeden ayrı filmi yapılması gündeme geldi. Çok tutulan "Deadpool" karakteri çok yakında yepyeni bir filmle beyaz perdedeki yerini alacak.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evliymiş Yunus... ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yeni evlendi sayılırlar..Ryan Reynolds da çok karizma bir aktördür ayrıca..bulmuşlar birbirlerini yani ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen Ablacım.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |