![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beşiktasım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim.seninle aglarım seninle gülerim söyle senden başka kimim var benim....
![]() | #14 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | seni icime cektim bir nefeste, yüregim tutuklu gögsüm kafeste, Ister kazan maclarini ister kaybet, ask icin ölmeli ask ozaman ask, kartalim kartalim ateslere yürüyorum, kartalim aci ile ask ile büyüyorum, beni yor hasretinle sevginle yor, sensizlik ayrilikdan daha zor, diledigin kadar acit canimi, varliginda yoklugunda yetmiyor, kartalim kartalim ateslere yürüyorum, kartalim aci ile ask ile büyüyorum....
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
artık tümörü kaldır o marştan cağla yakışmıyo ![]()
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Besiktas Diyerek Sana YÜz Vurduk,siyahin Yanina Beyazi Koyduk,yillardan Beridir Hep Senin Olduk Besiktas Sen Bizim Her Seyimizsin
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BiLSEKKi KELLEMiZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBiDEN HEMDE DERiNDEN!! ASLA VAZGECMEYiZ BESiKTAS SENDEN
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sözverin sözverin Gelin bize sözverin 7 den 70 e camiaya sözverin Fener'i Cim Bom'u Trabzon'u yenelim O zaman öl deyin ölmeyeni dövelim
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu nasil bir sevda Vuruldum bir anda Besiktas'im yine havalarda Cim Bom Kanarya Duduramaz asla Uç Kartal'im artik senin Senin Avrupa Senin olsun senin olsun Taraftarin canin olsun Simsek gibi gollerinle Tüm Avrupa senden korksun Bir efsanesin sen Kalbimizdesin sen Ülkemin üstünde dogan Bir günessin sen Umudumuzsun sen Gururumuzsun sen Avrupa'ya akip giden Bir irmaksin sen Senin olsun senin olsun Taraftarin canin olsun Simsek gibi gollerinle Tüm Avrupa senden korksun
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |