![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
sen 90 dk bjk izledinmi diye sormuşsun bence çok yanlış bir soru izlemesem bu besteler bu aşk orataya çıkmaz...BEN CİSSE KÖTÜ DEMEDİM SADECE ARTIK AVRUPADA REKLAM YAPMANIN ZAMANI GELDİM DEDİM....
__________________ вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | zaten herkes cıkıp kendi aralarında bölünüyo diyip duruyo sinirlerimi tepeme cıkarıyolar..bu ortamda pek hos olmamıs..bnce hala birlik beraberlik icinde oldugumuzu belli eden bi beste olsa daa ii olurdu ![]() sakın yanlıs anlamayın biz her zaman omuz omuza yanyanayız bundan bi suphem yok.. ![]()
__________________ if you're alone at night, alone in your bed if your home is as empty as your heart if you're alone at night, alone in your bed tell me, what does it matter who is right? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 50 bin değil 55 bin değil yapmışken 60 bin kişilik adsam gibi bi stat yapmak lazım eski açığın 100 de 90 ı kullanılmöıyor kullanılan yerlerde hemen hemen nerdeyse rakip oluyo zaten bide fb stadına bakın 60.000 kişilik stat lazım her türlü doldururuz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | abi inönüyü büyültemiyorlar boş boş beste yapmışsın:S:S | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardeşler onlar 55 bin kişilik stad değil isterse 100 bin kişilik stad yapsınlar tıklım tıklım doldursunlar yinede inönüdeki atmosferii kimse yaşayamazzzz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | begenmedim inönü gibisi var mı be ..
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |