|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|  01-06-2006, 15:33 | #1 | ||
|  Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45 
				 Tecrübe Puanı: 21   | 
 son nefesimde beşiktaş diyeceğim..  yalan yok sevdiğimin adını söyliyeceğim.. bu aşk öyle büyük ki , tarifini söyliyemedim.. uğruna ölüm olsa, korkmadan Öleceğiz BİZ.. 
				__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
|   |   | 
|  | 
|  01-06-2006, 15:35 | #2 | ||
				 Tecrübe Puanı: 21   | otobuste gelirken yaptım sözleri melodiyide koydum hemen,   bakalım beğenicekmisiniz.. melodisini merak ediosunuz ..elbet görüşeceğiz ozaman beraber söyleyeceğiz.. 
				__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
|   |   | 
|  01-06-2006, 15:36 | #4 | ||
				 Tecrübe Puanı: 21   | sevmeye engel değil mesafeler.. 
|   |   | 
|  01-06-2006, 15:38 | #5 | ||
				 Tecrübe Puanı: 21   | uğrunda ölüm olsa korkmadan öleceğiz biz.. 
|   |   | 
|  01-06-2006, 15:42 | #7 | ||
				 Tecrübe Puanı: 21   | sizler saolun kardeşlerim   
|   |   | 
|  01-06-2006, 15:47 | #8 | ||
|  Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43 
				 Tecrübe Puanı: 20   | eyvallah Cüneyt abi yüreğine sağlık ölürüm BEŞİKTAŞım için 
				__________________ EY BEŞİKTAŞ...!!! İNADIM İNAT, İNADINA BAĞIŞLADI SENİ BANA BU HAYAT... | ||
|   |   | 
|  01-06-2006, 15:57 | #9 | ||
|   Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36 
				 Tecrübe Puanı: 22   | ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki ... senden ölüm gelse de eyvallah beşiktaşım .. saol cüneyt abi konu için . 
				__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi..   | ||
|   |   | 
|  01-06-2006, 16:21 | #10 | ||
|  Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37 
				 Tecrübe Puanı: 21   | Cüneyt abi adınıda otobüs marsı koyalım..Yrın trende öteksii günde takside mars istiyorum.  Cok güzel yüreğine saflık soförün emeginide bos gecmeyelim iyi sürmüs arabayı ilham gelmiş  
				__________________ Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş… | ||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |