![]() |
Besteler arkadaslar...Besiktasli taraftarlarimizin Beste konusunda en iyisi oldugunu hepimiz bilioruz.... Fakat benim bilmedigim nokta su:Hangi Tezahurat ilk Bizden Cikmistir.Bilenler bi zahmet bildigi kadar yazsin |
Hepsiiiiiiiiii ............ !!!!!!!!!!!!!!!! |
Genelde öyle yani biz yapıyoz onlar çalıyo .. tam olarak bende bilmiyorum ama biri çıkıp yazar nasıl olsa :) |
ONLAR YOKKEN BIZ VARDIK... yani hepsi bizim! |
anelka ya bile beste yapamıolar bunlar ancak inleyen nameler yaparlar puhaha zten ne yaparlar şak die cvbı hazır güzeller güzeli oglanlar taş attık karıköy e aziz cıkdı :):) |
yok yani sirayla sayabilen yokmu aramizda |
Ya Ezikler iice abartmisti calma isini, saniyorsam Malatya macinda "FRANSADA DOGDU MÜSLÜMANDA OLDU HELAL OLSUN SANA NICOLAS ANELKA" diye Tezahurat yapmislardi... cok oluyo yanliz |
Valla ezik milleti işte her zamanki hırsızlıklarına bir yeni halka daha eklediler.O yüzden ben yadırgamadım.Onlardan uzak değil yani böyle hırsızlık vakaları ... |
en sonunda BJK tirbününe gelıcekler abı be 1 tezahurat be yolumuzu bulalım hadı be abılerım be tezahuratımız yok abıcım be nolur be dıe yalwarıcaklardır:D |
bizden tezahürat dilenecekleri gün yakındır |
Türkiye`de Saat: 11:52 . |