![]() |
''Bu Sene Şampiyon Görelim Sizi'' Yeni Sözler Her zaman söylediğimiz,''Bu Sene Şampiyon Görelim Sizi''bestesine alternatif sözler yazdım,beğeninize sunup,fikirlerinizi bekliyorum.İşte yeni sözler: DÜNYADA HERŞEYİ SEVMEK İSTERDİM İLK SENİ GÖRÜNCE DEĞİŞTİ FİKRİM (TEK SENİ SEVDİM) SENİN İÇİN GÖZLERİMDEN HERGÜN AKSA YAŞ HER BİR DAMLA HELAL OLSUN SANA BEŞİKTAŞ İkinci Mısrada Kararsızım,Sizce Hangisi Olsun!!! Yeni Sezona Bomba Gibi Girelim Hadi Kartallar!!! ALTERNATİF İLK İKİ MISRASIYLA 3.SAYFADA |
:rolleyes: eline sağlık kardeşim güzel olmuş..bence 1.si olsun ilk seni görünce değişti fikrim... |
yüreğine sağlık güzel olmuş |
eline sağlık kardeş cok güsel olmuş bu besteyi çarşıya göstermek lasım söylesinler seneye trübnlerde |
ikincisi daha iyi.kimsenin fikri değişmesin.beşiktaşlı doğulur çünkü.yetenekli birisin.bu yüzden de sorumlusun yenilerini bekliyoruz.eline yüreğine sağlık :) |
süper güzel olmuş valla ben söylerim bunu |
olur olur balgibi olur beşiktaşım şanpiyon olur |
GÜzel KardeŞİm Saol PaylaŞim İÇİn.. |
GerÇekten GÜzel OlmuŞ,oo MaŞaallah Walla,sezon AÇilmadan Besteler ÇoĞalyiyor. |
güzel olmuş arkadaşım bu arada aramıza hoşgeldin |
eywallah super olmus kardes..... |
"tek senı sevdım" daha guzel olur bılader......... |
a takımı ateşleyici marşlar da yaratmamız lazım |
cooooook super olmusss .....soyleyelım bu sene bunu |
Cok güzel ama ikinci secenek daha bi uydu gibi.:) |
İlginize Teşekkürler Arkadaşlar... Bir kere daha düşününce ikinci yani 'Tek seni Sevdim' daha ağır basmaya başladı,mesajlar da zaten onu gösteriyor... Bazı kardeşlerim yenilerini bekliyoruz demiş inşallah gelicek..Şu anda ilham bekliyorum:cool: Ayrietten sıradan bir şey olucağına hiç yapmam daha iyi.. |
çok güxsel olmuş bence ilk seni görünce değişti fikrim olsun.. |
İkiside oLabilir Ama Gercekten Cok GüzeL oLmus Bravo Kardes... |
Tek Seni Sevdim |
bence 2. dizesi değişti fikrim olsun |
adu gusel gusel dahada ii olabilirmis ama nese bis daha iisini yapana kadar en iisi bu olsun :) |
süper olmuş eyv saol |
Bencede gayet güzel birinci şık daha uygun bence emeğine,yüreğine sağlık |
güzel olmuş bence emeğine sağlık ama yanlış anlama bence ne 1. si nede 2.si oraya olmuyor, daha böyle oturacak bir laf lazım, yok bu ikisinden hangisi dersen illaki bence 1.si daha iyi duruyor |
BUYRUN ALTERNATİF İLK İKİ MISRAYLA: KAİNÂT GÖRMEDİ BÖYLE BİR SEVGİ İSTER KAZAN,İSTER KAYBET NE FARKEDERKİ SENİN İÇİN GÖZLERİMDEN HER GÜN AKSA YAŞ HER BİR DAMLA HELAL OLSUN SANA BEŞİKTAŞ... İlk iki mısra basit kaçıyor diyebilirsiniz ama bence son iki mısraya daha çok anlam katıyor.Sizin fikriniz ? Bu arada yavaş yavaş belirleyelim de hangisi olucağını ona göre ÇARŞI'ya iletelim... |
cok guzel arkadsım manyakk olmus kutlarım |
Alıntı:
baba manyaksın sen ya harika buuuu,kazanın orda yayarız biz herkeze forum tayfası olarak,gökhan abi bak bu besteye sahip çıkalım:) |
bencede beyler super olmus bu sene bunu soyleyelım |
önce Herkese Meraba Ben Hakan Sivas Cumhuriyet.üni.mak.müh.ögrencisiyim..tümerle Ilgili Birkac Sey Söylemek Istiyorum.. |
Duydugum Kadariyla TÜmerİn Vİllasi Sİyah BeyazmiŞ..o Asİl Renge BoyatmiŞ..sİmdİ Sari Lacİverte Boyatir Kesİn..yanİ Tam DÖngel Karhanesİne DÖner DÜsÜnsenİze Sari Lacİvert Vİlla :] Artik Manukyanida Azİze Olur... |
çok güzel olmuş... |
yüreğine sağlık harika olmuş |
vala ben beyendim |
güzel olmuş tebrikler...nede olsa beşiktaşlısın farklısın.... :D |
aynen katılıyorum sana sEL beşiktaşlı farkı |
güzel güzel ama biraz daha kafiyeli olsa fevkaladenin fevkinde bi beste olur:D |
vallahi güzel olmus be bırader |
harika olmuş yakışır kardeşim helal snaa |
1. olsun bu rarada beste süper tam bomba olmuş valla helal olsun sana volcano |
bencede baya kıyak olmuş... |
Türkiye`de Saat: 19:01 . |