![]() |
Ekinler Inglizce... the gras is as long as knees, chelsea come to us and see so i will show u somthing that is from my belt to knee here cant u take this chelsea, whut r u for a mannnn climbing up a stone and opening my legs for youuuuuu lying under me chelsea and just suckin my two eags here cant u take this chelseaaa, whut r u for a mannnn CARSI BERLINDEN (PANCUGUR) kardesimizin bestesi.. bence ingliz veya rakip kim olursa bu tezahurat söylenirse feci etki yapar... |
hiç gereği yok,zaten yeteri kadar iyi bestelerimiz var :D |
ya bence ingilizce yapılmalı evrensel bir dil zaten özentide olmazz |
yaa bence yapilsa kotu olmaz yanii avrupa zaten bizi konusuyorr bu sefer dunya konusur walla:P |
yaa bence yapilsa kotu olmaz yanii avrupa zaten bizi konusuyor ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ya beyler ne ingilizcesi ya...tamam yapılsın ama bunu avrupadaki maçlarımızda çalalım...söyliyebileceğimizi sanmıyorum herkez ing. bilmiyor sonuçta.... |
ingilizce yapmıza gerek yokkı bizim besteleri çevirmişler zaten :D |
biz türküz ingilizce besteyle ne işimiz var |
bence kotu bı fıkır deıl avrupa maclarında ıngılızce beste soyleyebılırz ama turkıyede turkce beste |
sacma bi fikir bencede... |
Eurovisiona katılmayacağız ya :) Yabancılar ve Baki (4 dil biliyordu değilmi :) ) anlasın diye ufak bişey olabilir |
'' I love u I love u , do u love me , yes I do '' tarzı olmasında :) sözü çok fazla olmayan basit bir beste olabilir aslında güzel bir yabancı melodiyle. ama bencede çok gerekli değil. asıl gerekli olan , yine jeneriklere geçecek (trabzon maçı gibi), yıllarca resimlerde bulunacak yeni bir meşale ve dolayısıyla tribün show. ne zamandır aklımda.leverkusen deki süperdi. bence ilk derbide büyük bir show yapılmalı.alev alev yanmalı heryer:) |
fena olmaz aslında en azından avrupa maçlarında çalarız |
türkçeyi zor anlıyor ezikler ingilizce nasıl anlatacağız!!! |
bence olur ben ingilterede yasiyorum mukemmel bir bste yapabilirim nasil ama |
you are my future , you are my future |
you are my future besiktasSs aynisi bidaha ama besiktasi biraz daha uzatiyoruz you are my futurenin de okunusu = yu ar may fuucar |
bencede kötü fikir. Yabancı kelimeye karşıyız deyipte inglizce beste :( ne bileyim abes kaçmazmı? |
TÜRKÇENİN SUYUMU ÇIKTI? TAKIMIMIZ BİLE TARAFTAR STORE ADINI KARTAL YUVASI OLARAK DEĞİŞTİRDİ TDK ÖDÜL ALDI TÜRKÇEYE DUYARLI OLDUĞU İÇİN BAZI TARAFTARLAR İNGİLİZCE BESTE YAPMAK İSTİYOR ANLAMIYORUM. VE KIZIYORUM BUNA. ! |
bence kötü bi fikir dğl avrupada bişeylr yapablrsek taraftar dünya basınnda adını daha çk duyurr bunn olması içnde çk ilgnç etkileyci olması gerek o kısmı biraz zor ama çarşı başarr isterse |
Alıntı:
he bu arda sen önce nikine bak derseniz kendi adımla ilgili kayıt olduğu için aklıma geldi yazdım ama pişmanım suçum neyse çekerim:) |
Alıntı:
adam bi fikir ortaya attı dövecektiniz yafff:D:D:D. |
yok ya ne dövmesi biz de fikrimizi söyledik |
bence yapılmadı nedenmi? livupullular zaten bizim bestelerimizi ingilizceye çevirip soylüyorlar en azından onlara yardımcı oluruz bizde eziklerin çalması daha zor olur onlar değiştirine kadar sezon biter |
aslında bi slogan bulunsa daha iyi liverpool-you will never walk alone gibi.. |
Bencede Bir Tane İngilizce Bestemiz Olmalı Avrupa Maçlarında Farkımızı Ortaya Koyar ve Rakip Takımıda Etkileriz! Hem Ne Söylediğimizi Anlamaları Daha Çok Baskı Altına Almamızı Sağlar.. Unutmayalım Biz iLklerin Takımıyız.. Ben Aşırı Milliyetci Biri Olarak İsterim İngilizce Bir Bestemiz olsun Çıkıpta Türk Dil Kurumu Savunuculugu Yapmayın Burada Pls... |
Alıntı:
|
bence hiç gereği yok biz zaten tezahüratlarımızla yeteri kadar adımızdan söz ettiriyoruz bir de ingilizce beste yapıp ilke olarak belirlediğimiz sözlere ters düşmenin anlamı yok... |
:D:D |
abi yabancıları etkilemek için yabancı besteye gerek yok bizim orda olmamız bile onlar için bi korku dur zaten var mı dünyada beşiktaş taraftarı gibi |
Alıntı:
Sence Basit Bi Beste Değil Mi.. Ama Baskı Altına Alma Konusunda 1 Numara:) İngilizce Bestede Böyle Birşey Olabilir Ayrıca Hic İngilizce Bilmeyen Biri Bile Öğrenebilir Ne Varki çok Zor Değil.. Destan Yazmıcaz sonucta 4 Satırlık ama Anlamlı Bişi Olsa Yeter.. |
:D Türkçeyi koruyalım LÜTFEN :D |
ya bi tane besteyle hiç bi değere bişe olmaz abartmaya gerek yok yapılabilir güzel bi renk olur o da tribün şölenimizde... |
you are the one my number one:D |
bence cok ıyı bır fıkır. herzaman oldugu gıbı yıne bır ılke ımza atmış olruz. |
valla bu ezik fenerliler çalarmı çalar hırsız zaten hepsi konuyla alakası yok ama azizeyi askere almamışlar |
super oluır:D:D |
Alıntı:
:D:D:D:D:Dsüperr yaa çok uraştın mı bu besste için:D:D:D:D |
neden olmasin:D |
Türkiye`de Saat: 18:28 . |