![]() |
Inglizce Beste yapalim ne dersiniz ??? Evet ne dersiniz bi fikrinizi sorim dedim, nasil olurdu acaba türkiyede 1 ilk olucagi kesin......... |
Yahu ne bu ingilizce özeni biz Türküz Türk takımıyız ben bu ingilizce özenine karşıyımmmm |
kötü bir fikirdi ortam senlensin diye actim bosverin sallayin gitsin... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
biraz saçma ama yapılabilirde. |
yapilmisdt zaten ya I love you besiktas i love you besiktas ilove you besiktas... karakartal oley melodisi ile |
aslında hiç de saçma bir fikir değil,zaten avrupa'da beşiktaş tribünlerinin çıkarttığı yüksek desibelli ses konuşuluyor, ingilizce olarak birşeyler söylenirse daha etklileyici olur.Ben ingilizce birkaç söz düşünüp yazıcam,başka ingilizcesi iyi arkadaşlar varsa onlar da düşünsün,çok iyi olur... |
Ezikler ingilizce besteyide çalar amma gülerim haaa :D |
Alıntı:
|
Arkadaşlar nesi saçma bunun bencede güzel olur.Bende bi kaç bişey düşünücem. |
Bencede Çok GÜzel Bİ Fİkİr Gİbİ Duruyo |
bence ii bi fikir ayrıca bu özenmek falan olmuo ki sadece farklı dillerde aşkımızı dile getirmiş olcazz... bnm ing kötü ama sözlük karıştırırım artık :) |
ya boşverin ingilizceyi yapabilyosanız türkçesini yapın hep birlikte söyleyelim |
vallah abartmasak olur i love you filan iyi güzelde. simdi siir filan söyliceksek vallah olur mu bilmem. mesela söyle birsey ohhhhhhhhhhh Besiktas I love youuuuu You are the biggest cluuuub We love you so much That we die for youuuuuu ohhhhhhhh tabi ingilizcem fazal iyi degildir de ak düseltsin beni BJK oley melodisine belki uyar deneyin bi |
sözler çok güzel arkadaşım |
vallah ne anlar ezikler sen bosver bu iis :D |
Alıntı:
Valla Güzel bi Fikir. Buda Güzel Olmus be dostum...:D:D |
Alıntı:
|
ben buldum.. i love you i love you do you love me ,yes i do:D :D biraz calinti oldu ama olsun:D forza ümit Besen |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bari küfürlü olsun ceza falan da almayız pdfk türkçe küfüre karşı |
ingilizce beste değil papua yeni gine ce beste yapsakta bu hırsız herifler bestemizi çalarlar. |
Bence Portekizce Ve Ispanyolca Bir Kac Beste Yapalim Yabancilar Icin Kisa Ama Oz Nasil Olur |
Aslında yabancı her rakibimize kendi dilinde beste yapomak lazım maçtan önce küçük kağıtlara yazılacak ve bir iki deneme yapılıp söylenecek. Abartmadna tabi mesela cska maçına bulgarca bi başka rakibe başka dilde her seferinde farklı melodi bulmayada gerek yok ynı melodiye rakibe göre söz yazılır olur biter. bence olay olur bu avrupada bile bjk her rakibe kendi dilinden sesleni,yor diye |
Alıntı:
|
bence de özenmeyim TÜRKSEN ÖVÜN DEĞİLSEN İTAAT ET:) |
Alıntı:
düşünsene real madrid bjk maçı bjk ispanyolca real seni yenicez parçalaicaz falan diyo çok güzel olurdu |
bence kendi evimizde rakibe rakibin diliyle konuşmak,onun büyüklüğünü kabullenmektir... |
arkadaslar nie hayal olsunki....interntte o kadar ceviri motorları var....beste yapılsın,internetten kolayca cevirebiliriz.... |
biz eziklere türkçeyi öğretemedik ki ingilizcede anlatacağız :) |
Alıntı:
|
ozaman bizden avrupanin ezikleri beste calar hehehe |
vallaha çok güzelolmuş ya. |
turkceye devam :D |
bence çok ilgi çekici olur gibime gelio. bu konuda bi çalışma yapabiliriz. |
yapsak süper olur avrupa duman olur... Türkce Bestelerimizi bile almaya kalkiyorlar bak tottenham hehe |
aslında olur ama anlamlı bişey olması lazım ve patentini alalım kimse calmasın |
Bu Taraftarimiz herseyi yapabilir... |
Türkiye`de Saat: 05:18 . |