![]() |
sacma bi fikir bencede... |
Eurovisiona katılmayacağız ya :) Yabancılar ve Baki (4 dil biliyordu değilmi :) ) anlasın diye ufak bişey olabilir |
'' I love u I love u , do u love me , yes I do '' tarzı olmasında :) sözü çok fazla olmayan basit bir beste olabilir aslında güzel bir yabancı melodiyle. ama bencede çok gerekli değil. asıl gerekli olan , yine jeneriklere geçecek (trabzon maçı gibi), yıllarca resimlerde bulunacak yeni bir meşale ve dolayısıyla tribün show. ne zamandır aklımda.leverkusen deki süperdi. bence ilk derbide büyük bir show yapılmalı.alev alev yanmalı heryer:) |
fena olmaz aslında en azından avrupa maçlarında çalarız |
türkçeyi zor anlıyor ezikler ingilizce nasıl anlatacağız!!! |
bence olur ben ingilterede yasiyorum mukemmel bir bste yapabilirim nasil ama |
you are my future , you are my future |
you are my future besiktasSs aynisi bidaha ama besiktasi biraz daha uzatiyoruz you are my futurenin de okunusu = yu ar may fuucar |
bencede kötü fikir. Yabancı kelimeye karşıyız deyipte inglizce beste :( ne bileyim abes kaçmazmı? |
TÜRKÇENİN SUYUMU ÇIKTI? TAKIMIMIZ BİLE TARAFTAR STORE ADINI KARTAL YUVASI OLARAK DEĞİŞTİRDİ TDK ÖDÜL ALDI TÜRKÇEYE DUYARLI OLDUĞU İÇİN BAZI TARAFTARLAR İNGİLİZCE BESTE YAPMAK İSTİYOR ANLAMIYORUM. VE KIZIYORUM BUNA. ! |
Türkiye`de Saat: 14:27 . |