![]() |
Tek aşkımız Beşiktaş-kımız .... Sevginden öte sevgi bilmedik Hayatı sen diye teneffüs ettik Yağmurda çamurda hep seninleyiz Hayatımızın anlamı BEŞİKTAŞ-Kımız Seninle ağladık seninle güldük İnönü’ de deplasmanda yanında olduk Dünya örnek alsın böyle bir aşkı Canımız her şeyimiz BEŞİKTAŞ-Kımız Siyahı zindan bildik Beyazı aydınlık,işte böyle bir şey Beşiktaşlılık Sensiz geçen günlerde hasretlik çektik ,adını duyunca yeri göğü inlettik Feda olsun sana canımız,Yedi cihanın en büyüğü BEŞİKTAŞ-Kımız Akdora,Gogo (Gökhan) , 29.11.2008 12.25 |
emegıne saglık kardesım :D |
Alıntı:
|
Helal olsun çok güzel olmuş :D +rep ikinizde:D |
Alıntı:
|
Emeğe saygı :D |
hmm gzl olmuş emeğinizwe sağilık |
eyvallah kardeşim :) |
Alıntı:
|
emeğinize sayğı çok başarılı olmuş |
eyvallah kardeşim... |
ewet çok güzel yüreğinize sağlık |
Rakipbim olum size :D aşıgız ulan bi sen varsın kartalım ... sende üzüyon bizi...k |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
iyi madem en büyük rakibin benim bundan sonra bakalım hangimiz pes edeceğiz :) |
çok güzel olmuş yaa....emeğinize sağlık.... |
sağolasın canım benim... |
Paylaşımın çok ii abicim ama Bu şiiirmi beste mi:D Besteyse eğer ritmi önemli.Onuda bilmek gerek |
Bende yazıcam 1 tane ama ilham gelmio:D |
Alıntı:
|
bana da öyle geldi.Birkaç rutuştan sonra ritim uydurularak çok güzel bir beste haline gelebilir |
cok güzel saolsın kardeşim |
Alıntı:
pascall sağolasın kardeşim beğenmene sevindim... |
Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık.. |
teşekkür ederim kardeşim... |
emeğinize sağlık çk gzl olmş . . |
eline sağlık kardeşim rep verecektim ama sana şuan veremiyormuşum borcum olsun |
teşekkür ederim arkadaşlar... |
Geç fark ettim ya,kusura bakmayın İbrahim,Gökhan...:p Çok süper,ikinize de rep ama Gökhan'a verdim de İbrahim sana borcum olsun kardeşim.:) Bu arada bestelendi mi ? |
Sabah Kalkınca Foruma Günaydın Yazılır Büyükler Kalkar Küçükler Uyandırılır Futbol Beşiktaşforum.Net'te başlar En güzel Aşklar Beşiktaş Semtinde Başlar . . . Söz - Beste : OutKast Melodi: Kene melodisi ile söylüyorum :) Buda BendeN . . . |
Ablacım beste daha olmadı ... Bu konuda yardıma ihtiyacımız olacak açıkcası .... |
Tamam,bestelenince haberimiz olur herhalde...:p |
Benim yazdığım besteyi kimse beğenmedimi neden yorum yapmadınız :( |
O da çok güzel Murat ya,üzülme...:) Onu daha önce chatboxa yazdığında görmüştüm (her sabah yazıyordun) ama melodiyi bilemiyorum.:) |
Melodisi Kene melodisi ablacım :) biraz riskli bir melodi |
yaa murat ne kenesi o kardeşim ben anlamam keneden meneden kartal olursa olur :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
teşekkürler.... |
[quote=alpler;919756]Riski,kimse tarafından bilinmemesi mi acaba ?:D:D:D hayır ablacm eminim forumun yarısı biliyordur maça gelenler özellikle |
Türkiye`de Saat: 00:53 . |